Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i uzimala joj novac

Strava u Splitu: Vršnjakinju (20) prisiljavala na prostituciju

prostitucija portal (1)
DPA/PIXSELL
14.06.2013.
u 15:23

Nevjenčani suprug osumnjičene sumnjiči se za pomaganje u kaznenom djelu Trgovanja ljudima, s obzirom na to da je u dva navrata, po traženju osumnjičene, odvezao oštećenu u apartman na širem splitskom području

Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske u četvrtak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakinjom iz Splita i 24-godišnjakom iz Segeta. 20-godišnjakinja se sumnjiči da je od listopada 2012. do 23.ožujka ove godine lažnim obećanjima da će joj pomoći u osamostaljenju, a kasnije i prijetnjama, dovela 20-godišnjakinju u položaj ovisnosti prema sebi, nagovorivši ju na pružanje seksualnih usluga u zamjenu za novac.

Oštećena je, na nagovor osumnjičene, u koju je imala potpuno povjerenje, tijekom listopada 2012.iz obiteljske kuće svog djeda u Trogiru, otuđila veću količinu zlatnog nakita, kojeg je osumnjičena prodala, a za dobiveni iznos novca kupila osobno vozilo, koje im je kasnije služilo za prijevoz prilikom obavljanja seksualnih usluga. Osumnjičena je zatim iznajmila stan na području Splita, u kojeg je uselila oštećenu, tražeći od nje da pruža seksualne usluge zainteresiranim klijentima, a kada je oštećena odbijala pružiti takve usluge, prijetila joj je javnim sramoćenjem, pa je oštećena nastavljala s pružanjem seksualnih usluga, a sav zarađeni novac je predavala osumnjičenoj.

Dvadesetčetveogodišnjak, inače nevjenčani suprug osumnjičene, sumnjiči se za pomaganje u kaznenom djelu Trgovanja ljudima s obzirom na to da je u dva navrata, po traženju osumnjičene, odvezao oštećenu u apartman na širem splitskom području, kako bi ista klijentima pružila seksualne usluge. 20-godišnjakinja i 24-godišnjak su, uz odgovarajuće kaznene prijave, dovedeni pritvorskom nadzorniku.

>>Za profesora svodnika radilo je još nekoliko noćnih dama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije