Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovorili se

Strauss-Kahn nagodbom riješio tužbu za silovanje sobarice

Dominique Strauss-Kahn
Pixsell
10.12.2012.
u 22:13

Strauss-Kahnov odvjetnik izjavio je nakon ročišta kako će svi uvjeti nagodbe ostati tajna

Bivši šef MMF-a Dominique Strauss-Kahn i sobarica koja je prošle godine protiv njega digla građansku tužbu za seksualno napastovanje dogovorili su danas izvansudsku nagodbu kojom je slučaj što se suda tiče okončan, prenose svjetske agencije.

Strauss-Kahnov odvjetnik izjavio je nakon ročišta kako će svi uvjeti nagodbe ostati tajna.

U kolovozu prošle godine tužiteljstvo je odbacilo optužnicu protiv Strauss-Kahna za seksualni napad zbog neusaglašenosti sobaričinih izjava, ali je slučaj nastavljen kao građanska tužba pred njujorškim sudom.

>>Strauss-Kahn i sobarica riješit će spor financijskim sporazumom

Komentara 4

K1
k1milica
10:36 11.12.2012.

a gospon khan je jedna divna osoba koja je bila na celu jednom postenom IMF u ....primjer postenog socijalista i radnika i naravno zavodnika ....ciji se moral cijeni u miliunima...

PE
peugeot
22:55 10.12.2012.

U pariskim dnevnicima iznosi se cifra od 4,6 miliona eura koliko bi Dominique Strauss-Kahn trebao isplatiti sobarici. Taj covjek je super ekonomski strucnjak (bio je profa na Ekonomskom fakultetu) , a za mjesto prvog covjeka MMF-a pogurao ga je osobno predsjednik Nicolas Sarkozy. Nazalost, zensko mu je jako drago, mnogo ne bira, pa tako eto ni hotelska sobarica nije za odbaciti ako mu se... Ovo ga je "jutarnje praznjenje" finansijski doista skupo stajalo. A mozda su mu to sve i "namjestili" jer je kao ljevicar (PS) bio daleko najozbiljniji politicki protivnik desnicaru Sarkozyju. Inace, na ljubavnom planu DSK-a se vec snasao i to vrlo brzo - sad je sa jednom zgodnom 40-godisnjakinjom, televizijskom novinarkom.

OB
-obrisani-
23:29 10.12.2012.

Postovani! Strauss-Kahn nagodbom riješio tužbu za silovanje sobarice * Odvjetnici se dogovorili.A honorar im nece biti mali;-)))) Lijep pozdrav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije