Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda generalima
Povratak na članak

Strani mediji: Gotovina je zamjena za Tuđmana, Šuška i Bobetka

Guardian piše kako će presuda donijeti velike probleme premijerki Jadranki Kosor koja se nalazi između nacionalističkih reakcija i pritiska iz Bruxellesa

Komentari 79

BE
Bedem1
04:20 16.04.2011.

Svaki pojedinac koji je dao svoj glas za izdajnuka Mesica sada snosi dio razloga za ove sramotne presude,ali nase pametne ovce ne vide i nisu i nece da razumiju izdajnicka djela njihovog miljenca Mesica,proklet bio.

VL
SA
santorini31
09:38 16.04.2011.

Sudija Ori,Srbine!

VL
OB
-obrisani-
16:06 15.04.2011.

stranci JEBO VAM Tudjman;Suasak i Bobetko mame,heheheheheh

VL
OB
-obrisani-
16:09 15.04.2011.

ZABRANITI SVIM POLITIČARIMA U HR DJELOVANJE ! svi su oni \"radili\" na štetu Hrvatske ! nesposobni za sve, a svi su samo sposobni za jedno: VELEIZDAJU HRVATSKE mi nemamo diplomaciju,ali imamo diplomatske plaće....korinost? beznačajno ! hdz i ekipa, veleizdajnici kojikoji su sudjelovali u ovom gnusnom činu ! MESIĆ? raščetvoriti ga kao primjer veleizdaje !....a bili smo nekad prijatelji

VL
MO
mojzagi
16:16 15.04.2011.

Bilo bi bolje tim stranim novinarima da se prisjete Dubrovnika -Vukovara i raznih logora po Srbiji, a ne klopotati o lazima . Primjer ugrozenih u HR Srbi radili u Vijaduktu bili \"super\" prijatelji, dolazili kuci Hrvatima zajedo pili, jeli i i pjevali , no kad su pocele -barikade- nestali su otisli u Srbiju, zasto dali su bili mozda ugrozeni u HR ??? NISU nego su podmuklo podvinuli rep pokazali svoje pravo JA i otisli se boriti protiv onih koji su ih hranili.

VL
CV
CENZURIRANO_VL
16:16 15.04.2011.

Uf kako ti rasisti britanci mrze Hrvatsku. Dobro, mrze oni cijeli svijet, ali neke stvari im pričinjavaju užitak. Ipak Hrušćov im je lijepo rekao \"Umuknite ili ćemo vam potopiti vaš mali otok\" Opet će se pojaviti novi Hrušćov, samo onda možda neće biti te sreće :))

VL
OB
observer
16:21 15.04.2011.

Strani mediji pisu o presudi a onda se navedu 3 engleska izvora....i to bi trebalo da budu starni medij...bilo bi smijesno da nije zalosno da se vecernjakov novinar oslanja toliko na Engleze koji nas Hrvate toliko \"vole\"!

VL
Avatar babas
babas
16:22 15.04.2011.

U ovom naslovu ima puno istine. Gotovina je u narodu najveći heroj domovinskog rata i zato je toliko dobio. Pošto nisu mogli suditi Tuđmanu i Šušku odvalili su sve na leđa ni krivom ni dužnom Gotovini. Bobetko je isto nevin kao i Gotovina,a da je živ i on bi toliko dobio.

VL
OB
-obrisani-
16:28 15.04.2011.

zna se kakva je uloga mesica...u tome nije ni cudo kad se zna sto mu je otac radio sa hrvatima..ta jugo ekipa iz pantovcaka mora se promjenit i smanjit novac...oni rade za tajne sluzbe engleze i ostale neprijateljske drzave..kao da smo u drugom svjetskom ratu..isti neprijatelj..ne zele nasu slobodu ni sahovnicu..al znat cemo to sacuvat..imamo jos mnogo Gotovina..

VL
LO
lojtra
16:32 15.04.2011.

Jedan organizirani narod i država u ovakvim bi okolnostima oslobodio svog nepravedno optuženog generala i interventnom akcijom ako treba. Međutim država koja se doslovno mučila sa svojom samostalnošću to naravno - ne može. Što više, mogućnosti da učinimo bilo štoo konstruktivno su tako očajno male da još više izazivaju bijes. A složene operacije se ne rade bijesom nego mozgom i - novcem!

VL
JA
jankoprekobrda
16:35 15.04.2011.

Nakon presude koja je zasnovana na ORGANIZIRANOM ZLOCINACKOM POTHVATU SUDA U HAGU PROTIV HRVATSKE moraju odmah uslijediti u znak protesta OSTAVKE svakog poanosob clana Sabora, vlade pa i Predsjednik mora podnjeti ostavku, jedino se tako moze izraziti DOSTOJANSTVENO JEDINSTVO cijelog hrvatskog naroda.

VL
FU
funkipuppi
16:44 15.04.2011.

Lojtra bi interveniral sa ratnom avijacijom ali je zaboravil da su oba aviona pala. jankoprekobrda trazi nepoestojece jedinstvo hrvatskog naroda. Zaboli njih svih ona stvar za generale. Da su oni u Hagu kriminalci to stoji ali ti kriminalci kaj vladaju su pomogli domace kriminalce da rasture i opljackaju Jugoslaviju. Onaj zivot kaj ste imali u Jugi bute samo sanjali ubuduce.

VL
LI
list68
16:49 15.04.2011.

Ako strani mediji pišu da su ove presude \"zamjena\" za Tuđmana, onda bi trebali pisati i da presude nisu \"pravda\", već politika \"Britanije i Nizozemske\". Mislim da sada više nema dvojbe, ako je dvojbe ikada i bilo, \"EU\" nam ne treba ni pod koju cijenu.

VL
LO
lojtra
16:51 15.04.2011.

funkipuppi, bez brige ako i imamo kojeg kriminalca. Pa mi smo na njih naučili jer šivimo uz državu sa \"osam milijona\" kriminalaca. Kad ti krimos dopizdi samo ga tresneš, ko komarca.

VL
OB
-obrisani-
16:52 15.04.2011.

SVI SU SE IZVUKLI PA JE GOTOVINA MORAO DA PLATI...MALO JE..JOS JE TO TREBALO POJACATI...BAR NA 45 GODINA

VL
FU
funkipuppi
16:53 15.04.2011.

Pa kaj ti list68 mislis da neko u razvijenom svijetu misli da pravda postoji? Naravno da vam EU ne treba ali vas niko nebu pital dali vam treba. Vi ste kolonija i kvit. A kad bi neki politicar na ovim podrucjima reko EU nam ne treba odmah bi postao bivsi politicar. Je tak vam je to...

VL
OB
-obrisani-
17:31 15.04.2011.

Što nama jedni Englezi, ej, Englezi imaju nešto \"objašnjavati\". Pa u trenutku dok ja tipkam ovaj post oni vode ratove, dakle ne jednina, ne rat, nego RATOVE u TUĐIM državama. A mo smo samo branili i oslobađali SVOJU!!

VL
ZA
zagabria1
17:33 15.04.2011.

Večernji, ovo ne izvještavaju Europski mediji nego BRITANSKI mediji, srpski saveznik. A ostali uopće ne izvještavaju ili su realni u ocjenama(USA, Njemačka itd). Srpski saveznici dobili su jedan bod u utakmici koja izdaleka nije završena. Mislim da su naše šanse u utakmici prilično dobre. Doć će sve na svoje ali moramo se riješiti domaćih izdajnika i onih koji rade protiv vlastite države. Dosta je bilo zabijanja glave u pijesak

VL
OB
-obrisani-
17:41 15.04.2011.

STRANI MEDIJI -POPUSITE NAM,hehehehehhehehhe

VL
OB
-obrisani-
17:19 15.04.2011.

A koga je briga što piše ta britanska gamad koja je pisala da je Vesna Bosanac \"izvadila oči 38 srpske djece i držala ih u tegli\"? Što će taj Guardian, gamad engleska koja je čitav rat podržavala Miloševića, i njihovi saveznici Nizozemci koji su ljude iz UN-ovog kampa u Srebrenici istjerivali i slali pod nož najvećeg ratnog zločinca Ratka Mladića. Podsjećam, general Ante Gotovina je isti onaj general koji je pobjedio tog Ratka Mladića.I ako je general Gotovina za nešto kriv, onda je kriv samo zato što je pobjedio Ratka Mladića, a za istu stvar su krivi i Tuđman, i Šušak i Bobetko!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.