Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvoje Bujanović

Što posjeduje novi v.d. ministar? Ima tri stana i dva motocikla, ali i izdašan iznos na štednji

Za vršitelja dužnosti ministra gospodarstva imenovan Hrvoje Bujanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
13.12.2023.
u 16:38

Bujanović navodi i da posjeduje motocikl BMW GS Adventure 1250 vrijedan 20.000 eura te motocikl BMW Rnine T Scrambler koji vrijedi 12.500 eura

Predsjednik vlade jučer je razriješio dužnosti dosadašnjeg ministra gospodarstva Davora Filipovića, a za vršitelja dužnosti ministra gospodarstva imenovan je sadašnji državni tajnik Hrvoje Bujanović, koji će tu dužnost obavljati do izbora i imenovanja novog ministra. Ovu vijest je, podsjetimo, danas ranije nakon sjednice Vlade potvrdio Branko Bačić, navodeći kako će se novi kandidat odabrati u kratkom roku.

Za vršitelja dužnosti ministra gospodarstva imenovan Hrvoje Bujanović
1/8

Bačić je tako rekao kako je Bujanović dosad obnašao dužnost državnog tajnika u tom istom gospodarstvu, a kada su ga novinari upitali kako to da je odabrana nestranačka osoba, Bačić nije jasno odgovorio. Inače, Bujanović je objavio i svoju imovinsku karticu, posljednje ažuriranu 27. listopada 2022., u kojoj se navodi da kao državni tajnik zarađuje 2148.78 eura neto mjesečno. Također, posjeduje tri stana u Zagrebu. Prvi je u njegovom vlasništvu i ima površinu 100 metara kvadratnih. Procijenio ga je na 239.000 eura.

Drugi stan je površine 63 metra kvadratna i procjenjuje ga na 152.000 eura. Treći stan je u vlasništvu Bujanovića i supruge, površine je 154 kvadratna metra i procijenjen je na 450.000 eura.

POVEZANI ČLANCI:

Bujanović navodi i da posjeduje motocikl BMW GS Adventure 1250 vrijedan 20.000 eura. U imovinskoj kartici naveo je i spremište u podrumu i dva parkirna mjesta, a naveo je i kako osim spomenutog BMW-a Rnine T Scramblera posjeduje i motocikl BMW GS Adventure 1250 proizvedenog 2020. 

Bujanović također posjeduje dionice u Intesi San Paolo i Centar Banci, a navodi se i kako na štednji ima 170.000 eura i još dodatnih 300.000 eura od pokojnog oca. 

>> VIDEO Mario Radić: Državnim novcem plaćena je kampanja Mosta i HDZ-a. Od toga ne mogu pobjeći

Komentara 39

VA
varto
18:10 13.12.2023.

Ma kako,kako,kako ,kao majku ,kako je on to već sve stekao??Kad,koju je školu išao???kakva on znanja ima i vještine da je već toliko love namaknuo?Zašto su prokleti političari i njihovi jataci u ovoj državi najbogatiji sloj društva.i to besramno bogati.Čim mi djeca završe fakultete kupujem im karte u jednom smjeru.Švicarska,Austrija,Švedska.Tamo će se izborit za sebe jer u ovoj prćiji neće ostati nitko osim HDZ sluga koji će i dalje pljačkati malobrojne preostale Hrvate.

ZA
zagabria3
17:31 13.12.2023.

Pa majkumu kako ovi adz političari iz siromašne Hrvatske uvijek bogatiji od političara bogate Njemačke Francuske ili drugih razvijenih zapadnih zemalja. U čemu je tajna, je li nešto u vodi?

RA
Rapal
19:08 13.12.2023.

Kao i većina tzv. djece socijalizma. Tko je imao u Yugi ima i sada. Sad samo podebljaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije