Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natopio ih vodom

Štićenik Centra za autizam ugušio se maramicama

Hitna pomoć
Goran Kovačić/PIXSELL
18.02.2013.
u 19:53

Do nesreće je došlo dok se sa štićenikom nalazio defektolog koji je s njim redovito vježbao, a koji od šoka nije mogao doći k sebi cijelo vrijeme dok je hitna reanimirala unesrećenog.

Punih četrdeset minuta liječnici su se borili ne bi li štićeniku Centra za autizam A. Š. (32) uspjeli spasiti život nakon što je u petak ujutro progutao nekoliko komadića vodom natopljenih maramica. Nažalost nisu uspjeli.

Do nesreće je došlo dok se sa štićenikom nalazio defektolog koji je s njim redovito vježbao, a koji od šoka nije mogao doći k sebi cijelo vrijeme dok je hitna reanimirala unesrećenog.

– Molim vas da nas pustite da barem pokopamo svog sina na miru. Na rad centra u kojemu je on bio punih 19 godina nemamo pritužbi – kroz suze je projecala majka preminulog.

>>Poštar u parku gušio 11-godišnjakinju jer mu se rugala

Komentara 4

PI
pinjoli
20:04 18.02.2013.

koja je to defektološka rehabilitacija - natapanje maramica vodom i utrpavanje istih u usta dok defektolog radi - ŠTA ?????

LO
lolobrigida65
20:18 18.02.2013.

Pred jedva tri godine u istom Centru za autizam je opečen autist vrelom vodom,pravdali su se iz centra da im ne valjaju instalacije i da se frajer sam istuširao,što je glupost jer i moj sipohađao isti centar...nedavno se u istome centru ugušio štićenik kolačem,....sad maramicom..među roditeljima je provjerena informacija da je iz istoga Centra još jedan štićenik umro...sve redom pod navodnike nesretni slučajevi pa evo redom ja pitam;koliko će djece još umrijet u istome Centru jer nije izvršena dopuna djelatnosti ,dakle stacionarni smještaj se vodi kao Đački dom,a kako nastradali dečki nisu više po zakonu školarci,tako izgleda nitko nije odgovoran na šta je i pravobraniteljica upozorila,al nitko nije ovome pridodao pozornost:Ministrice Opačić????????

VE
Vexans
20:28 18.02.2013.

Dom ima falcificiranu Dozvolu o radu ili krivo deklarira djelatnost ? O čemu se radi cij.lolobrigida 65? Uz ispriku.jesmo li se susretali u Nacionalu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije