Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Starac se u traktoru štapom obranio od razbojnika

traktor
Ivica Galović / VLM / Arhiv VL-a
28.09.2009.
u 11:20

74-godišnjeg muškarca koji je upravljao traktorom zaustavio je mladić iz automobila te od njega zatražio novac. Starac je štapom udario razbojnika.

ČAKOVEC - 74-godišnji mještanin Strahoninca prijavio je policiji neobičan događaj koji spada u pokušaj razbojništva. Starac je ispričao da ga je u petak oko 20.25 sati, dok se vozio traktorom prema kući, sustigao osobni crni automobil, nepoznate marke i registarske oznake. Nepoznati muškarac iskočio je iz automobila te ga zaustavio i ušao u kabinu, zatraživši novac.

Starac je uzeo štap i tri puta po glavi udario razbojnika, na što je ovaj uzvratio udarcima rukama po glavi. Na kraju je ipak odustao i pobjegao.

Prema izjavi vlasnika traktora koji je lakše ozlijeđen, počinitelj ima oko 30 godina, visok je od 175 do 180 cm, odjeven u plave radničke hlače i plavu majicu s crvenim tregerima.
Još jedna nepoznata osoba bila je u automobilu, no ne može je opisati.

Policija je vlasnika traktora testirala na alkohol i izmjerila 1,48 promila.
- Rad na utvrđivanju okolnosti kaznenog djela se nastavlja, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave - izvijestili su danas u PU međimurskoj.

Ključne riječi

Komentara 2

TY
Tyrael
12:55 09.10.2009.

LMAO koja je budala ovaj folkredneck

LD
ldraskic
12:44 28.09.2009.

starija mladež sdp-a opet prikuplja novac Josipoviću za kandidaturu na ilegalne načine,zar vam nije dosta novac koji ste pokrali u zagrebu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije