Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na sudu u beogradu

Stanko Subotić Cane u odsutnosti osuđen na šest godina zatvora

subotić
28.10.2011.
u 20:02

Subotića se tereti da je organizirao kriminalnu skupinu koja je krijumčarila cigarete.

Poduzetnik Stanko Subotić Cane u Beogradu je u odsutnosti osuđen na šest godina zatvora zbog krijumčarenja cigareta, prenosi Press. Pripadnici njegove skupine dobili su kazne od deset mjeseci do četiri i pol godine, a dvoje optuženih je oslobođeno.

Subotića se tereti da je organizirao kriminalnu skupinu koja je krijumčarenjem cigareta tijekom 1995. i 1996. godine na štetu proračuna stekla korist od 28 milijuna eura i osam milijuna dolara.

Subotić od 2006. godine bježi od srbijanskih pravosudnih organa, a trenutno živi u Švicarskoj. Ondje ne može biti uhićen jer u njihovom krivičnom zakonu nema krivičnog djela zloupotrebe službenog položaja u vlastitoj tvrtki, za što se Subotića tereti u Srbiji.

Komentara 6

OB
-obrisani-
20:48 28.10.2011.

Stanko Subotić Cane u odsutnosti osuđen na šest godina zatvora ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Samo dodatni dokaz da je taj Subotić nevin, a da je pok. ***** od Pukanića la****o po narudžbama za koje je bio plačen!

UT
utatica
20:51 28.10.2011.

definitivno vjerujem ovom čojveku. Interesantna je bila njegova izjava \"Zar nije čudno što su se požurili izvesti Pukanićevo ubojstvo iz Hrvatske

BH
bhorvat
01:22 29.10.2011.

Tja. Švicarska je jedna nadasve zanimljiva zemlja. U njoj su žene dobile pravo glasa 1991. i to na pritisak Vijeća Europe. A minareti su nedavno zabranjeni. Nije li to veća zemlja apsurda od Hrvatske? No u njoj teku uglavnom med i mlijeko. Jedina zemlja u koju ne mogu ući žene u burkama i to samo uz slovo zakona :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije