Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrivamo
Povratak na članak

Srebrenički krvnik Ratko Mladić hrvatski je zet

Bio je prgav i prepotentan, uvijek je vodio glavnu riječ u društvu. I u civilu je bio vojnik partije

Komentari 53

PR
prvacrta
15:45 20.06.2011.

Miškec, ovo se ne odnosi na sve Srbe, ali nisam ja kriv što se većina u mom tekstu prepozna. Pa svi koji su za vrijeme JNA nosili petokrake poslije su navukli Kokarde, među njima i Mladić, koji se onako \"projugoslavenski\"" u duhu bratstva i jedninstva ponašao prema muslimanima. Nemoj sad krenuti žalopojke o poštenim srbima, jer ja ovdje o njima ne pišem.

VL
PR
prvacrta
15:03 20.06.2011.

Miškec, o kakvim ti ustašama?!? Tema je Mladićeva obitelj u NOB-u, ustaše me ne zanimaju ni 2 posto...

VL
1M
1Miskec
14:34 20.06.2011.

Zato su Hrvati ostali dosledni sebi, \"nisu\" skidali U pred kraj rata i stavljali petokraku i od onih razdraganih sledbenika, koji su hiljadama hrlili u Maribor da bi pozdravili Hitlera i tukli se sa Slovencima ko će mu biti bliži, iznenada zavoleli YU, ma neee! Isti oni koji su se ponosili što su im sinovi u ustaškoj uniformi ginuli kao glineni golubovi i poslednje budale, na ruskom frontu, e da bi, potom, razdragano mahali drugu Starom. Nema razlike između partizana, četnika i ustaša, zločinačka go.na svi, samo ovi prvi najveći i najjači!

VL
OB
-obrisani-
15:47 20.06.2011.

G. Miškec- moram vam reći da lažete i izvrčete \"istoriju\". To nas više i ne smeta i kako reče Bosanac, boli nas k....c za to. Nema potrebe da vam se iznose argumenti. Vi se napajate iz Čubriovića i četničkih deseteraca i nema vam spasa.

VL
PR
prvacrta
14:39 20.06.2011.

Najbolji pokazatelj stanja i položaj Srba u NOB-u je Titovo odlikovanje 11.05.1945. za \"čišćenje\" i paradu pred na Zagrebačkom trgu. I. Jugopartizanska Armija -Peko Dapčević- rođ u Ljubotinu -Crna Gora II. Jugopartizanska armija - Koča Popović - rođ u Beograduu - Srbija general majore: - Ljuba Vučković - Cetinje, Crna Gora - Milutin Morača - Glamoč, Srbin - Mijalka Todorović - Kragujevac - Srbin - Blaž Lampar - Cetinje, Crna Gora Ni jedan jedini Hrvat..... E moj druže...

VL
PR
prvacrta
15:53 20.06.2011.

Ma čemu čuđenje kad kod njih čak i liberali otvaraju četnicima muzeje po Beogradu. (Tadić lani otvorio Draži Mihajloviću, četnici izjednačeni sa tzv. partizanima i sl.). Veselo društvo, nema šta.

VL
VE
velikazmija
21:28 21.06.2011.

ako mladić doživi da ga osude -srbi će reći da je i on hrvat -- ovo je sa hr. zetom priprema terena -- toliko---- komadiću reci od koga si primao neredbe -----

VL
RO
rogstrug
18:43 22.06.2011.

Podravski zet...a Bosiljka čistokrvna hrvatica.

VL
1M
1Miskec
14:59 20.06.2011.

prvacrta, naravno da ni jedan Hrvat, pobogu, svi koji su nešto znali o vojevanju bili su ustaše. Naravno do pred kraj rata, kada su masovno prelazili u partizane. Hoćeš da ti navodim pojedinačana imena?

VL
PR
prvacrta
15:20 20.06.2011.

Miškec, svi Srbi kao i Mladićevi, svi u NOB-u kao i Mladićevi, svi veliki Jugoslaveni, kao Mladićevi, i svi 90-ih skinuli petokraku i otvoreno se pridružili Velikosrpskoj agresiji na RH - kao i Mladićevi. Vrijedi i za one koje zub vremena nije potjerao u grob, kao Simo Dubajić i slične \"narodne heroje\", koji su se iskazali i pod petokrakom i pod kokardom.

VL
PR
prvacrta
14:25 20.06.2011.

32 minusa u samo 5 minuta? E to zaslužuje objašnjenje: Tito je prvo u kolovozu 1944. abolirao četnike koji su u dosta velikom broju prešli u partizane (vidjeli da puše sa njemcima) a najveća potvrda dogovorenog prelaska četnika u partizanee se zbila 12.09.1944., kada srpski kralj iz Londona, preko radia BBC-a, u dogovoru sa Englezima izdaje proglas/zapovjed svim četnicima \"u otadžbini\" da se stave Titu i partizanima \"pod komandu\". U leksikonu NOB-a ima zanimljivih podataka, npr. 25. srpska divizija sa 3.000 \"boraca\" u samo mjesec dana od proglasa srpskog kralja raste na 13.000 \"boraca\". Dokumentiranih prelazaka četnike u partizane ima na stotine, (Mladićeva \"porodica\" je samo logičan sljed) tako da možete stavljati minusa koliko Vas volja, ali istina je i dalje samo istina.

VL
OB
-obrisani-
15:38 20.06.2011.

hahahaha KAKAV JE OVO TEKST O ČETNICIMA ????

VL
1M
1Miskec
15:39 20.06.2011.

ovako glorifikovati sve Srbe, govori pre svega o tebi samom. Da sam, a na sreću nisam, kao ti, mogao bih potpuno istu rečenicu napisati, osim što bih umesto pod kokardom, napisao pod ustaškim U, a da se odnosi na Hrvate. Ono što su muslimani uradili Srbima u selima oko Srebrenice je ni manje ni više zločin, na koji je ovaj ludak odgovorio kako jeste i zbog kog će biti osuđen. Meni je samo smešno to što se vi, Hrvati, odjednom, postali tako dušebrižni prema muslimanima i njihovom sudbinom. Da ne postoji Bosna još bih pomislio da imate poštene namere, ovako jasno je i maloj deci o čemu se tu radi. Providno je!!

VL
1M
1Miskec
15:44 20.06.2011.

Ipak mi je drago da postoji spomenik Blagoju Jovoviću!!

VL
1M
1Miskec
15:14 20.06.2011.

prvacrta, stvarno je to tema? Čemu onda Peko Dapčević, Koča Popović i ostali? U kakvoj su oni vezi sa Mladićevom obitelji?

VL
PR
prvacrta
17:30 20.06.2011.

Miškec, ti sad kao fol ne znaš da je četnik Draža Mihajlović dobio svoje mjesto u Vojnom Muzeju, da ga je posjetio i Boris Tadić, pa nedavno kad je Tadić rekao da Draža nije bio fašist itd... Koje peglanje \"istorije\"e\" od strane Srba... Kao ne znaš da je Beograd bio \"Judenfrei\" za vrijeme Nedića, logori Topolske šume, Banjice, Sajmište itd... Pa daj jednom recite, imali smo zločince i na našoj strani... a ne uvijek Srbi ni krivi ni dužni, a samo u zadnjih 20 godina ste napali 4 države oko sebe. Imate talenta kad treba g***** zapakirat u celofan, to vam se mora priznati.

VL
KU
kukuriku
14:16 20.06.2011.

..ma makinite ovu dosadu..., sada ga komu-njare pokusásvaju opravdati -\"kako je on bija dobar....\"

VL
1M
1Miskec
16:05 20.06.2011.

prvacrta, jako dobro znaš da je to laž i ne znam zašto je iznosiš, Tadić takve stvari ne bi uradio ni pod pretnjom. No ako tako pišemo, svakako je gore svom detetu dati ime Ustaša i da zbog toga otac dobije hvalospeve diljem demokratske Hrvatske. Miške molim vas navedite gde sam izneo laž i o čemu, ovako to mogu i ja napisati za vas. Pustite te komunističke fore:\"Ja ću vas optužiti, a vi dokažite da niste krivi\", valjda je obrnuto, makar u demokratskoj Hrvatskoj?

VL
PR
prvacrta
15:01 20.06.2011.

Admine, zovem te, Admine, netko ti se hakirao na sustav VL-a, i dijeli minuse na veliko, svima kojima se ne sviđa \"antifašistička\" istina. Pa na stranici više minusa od broja prikaza ove stranice!!! Jel ti to dopuštaš \"u ime naroda\",\", ili patiš od gubitka identiteta?!?

VL
PR
prvacrta
14:32 20.06.2011.

A kad smo već kod četničkih prelazaka u partizane, valja izdvojiti komesara Milana Bastu. Tito je u njega imao toliko povjerenja da ga je čak slao na Bleiburg na pregovore sa izbjeglim vojnicima i civilima NDH, dakle nije bilo tko u pitanju. Evo njegovog citata iz njegove knjige (Nije čovijeku bilo ni na kraj pameti da mu to može kad tad škoditi). Milan Basta (partizanski pregovarač u Bleiburgu 1945) je samo godinu dana ranije u Prozoru (BiH) pozvao oveću skpinu četnika u partizane o čem postoji zapis iz knjige koju je sam Basta napisao: Milan Basta (PARTIZAN) u Prozoru kad je isti pao 1944: \"Braćo četnici! Hvala vama da ste pomogli na pobjedi nad Ustaškim okupatorom! Drug Tito vam prenosi svoje čestitke!\" Okupljeni četnici:\"Živeo drug Tito!!!\" Basta: \"Drugovi! Skinite sa svojih šinjela i šubara znakove maloletnog kralja Petra. Zvezde će da vam podeli drugarica Milinka Stanojković zadužena za političko vaspitanje. Živeo drug Tito!!!!\" Četnici i partizani, zagrljeni: \"Živeo!!!\" (Iz knjige Milana Baste: \"Rat je završio sedam dana kasnije\")

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.