Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedan napad

Spriječen teroristički napad na berlinski kolodvor

'berlin_nnn_unu_210711'
''
10.10.2011.
u 14:08

Zaposlenik berlinske željeznice otkrio je sumnjive predmete na sjevernom kraju tunela.

Teroristički napad na berlinski glavni kolodvor spriječen je u posljednji trenutak nakon što je jedan zaposlenik željeznice otkrio nekoliko sumnjivih predmeta na sjevernom kraju tunela.

Policija je oko podneva blokirala glavni gradski kolodvor. Još se ne zna je li slučaj povezan s napadom anarhističke skupine "Odbor za doček Hekla" na željezničku prugu Berlin – Hamburg koji se dogodio jutros na sjeveru grada, no prema podacima koje je objavila policija između oba napada postoje velike sličnosti, piše Bild.

Ondje su anarhisti, koji su već preuzeli odgovornost za taj prvi napad u pismu poslanom redakciji Bilda, postavili dva zapaljiva uređaja u razvodnu kutiju kao znak prosvjeda protiv desetogodišnjeg slanja njemačkih vojnika u Afganistan. Autor pisma također je najavio postavljanje eksploziva u druge razvodne kutije u Berlinu kako bi se "zaustavio grad".

Komentara 9

Avatar xenon
xenon
14:22 10.10.2011.

Znači niti gospodarski najuspješnija eurospka zemlja ipak nije sigurna. A odakle se financiraju anarhisti i \"anarhisti\"?

RE
@rea
16:19 10.10.2011.

Bezumno. Besmisleno.

Avatar flegmatik
flegmatik
08:27 11.10.2011.

Tko su ti anarhisti? Neki red islamista, ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije