Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi šok u vukovaru

Sprejem na ćirilici ispisali četiri S, Šešelj, srpski sinovi, ćirilica…

cirilica,vukovar (1)
Foto: Branimir Bradarić/VLM
1/3
07.02.2013.
u 13:53

Novi grafiti od jutros na stambenim zgradama i željezničkom kolodvoru

– Protekle noći na više lokacija u Vukovaru osvanuli su grafiti ispisani ćirilicom. Iz PU vukovarsko-srijemske županije potvrdili su nam postojanje grafita, ali ne i na kojim su se sve mjestima oni pojavili. 

– Još se provode očevidi tako da za sada ne možemo više reći – rekla je Marijana Barbarić iz PU. Neslužbeno doznajemo da su grafiti osvanuli na više stambenih zgrada te željezničkom kolodvoru u Vukovaru. Sprejem su ispisana četiri S, Šešelj, srpski sinovi, ćirilica…

>>Stožer poručio: Skidat ćemo ćirilične natpise u Vukovaru!

>>'Dok se Vukovarom šeću zločinci, uvođenje ćirilice pljuska je RH'

>>Hej (su)živote…! Provokacije ćiriličnim grafitima u Borovu naselju

Ključne riječi

Komentara 60

BM
Boris Markovic
14:55 07.02.2013.

@javorko: Steta sto nisi na moru.

Avatar javorko
javorko
14:32 07.02.2013.

boris dodi sine da ti ja nesto kazem, da su kljucevi od ulazne kapije od jednog jako lijepog mjesta blizu save, kod mene su u dzepu,pa kad budes spreman a vidim da jesi da ti pokazem to mjesto,možes povesti zenuu djecu ..cijelo tvoje selo

IN
intellegens
16:22 07.02.2013.

Umjesto da razmisljate kako otvoriti radna mjesta, ukidaju se granice, zajednicke granicne patrole, ..... Stvara se nepotrebna mrznja zbog nekoliko tabli. Kome odgovara takvo stanje u vukovaru i hrvatskoj ko poziva na oluju i rusenje vlasti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije