Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priveden

Split: Čuvar švercao mobitele zatvorenicima Bilica

mobitel
Sanela Majdandžić
17.06.2010.
u 13:32

Uskok tereti pravosudnog policajca da je na taj način zaradio oko 1000 eura.

SPLIT - Pravosudni policajac s dugogodišnjim iskustvom u čuvanju zatvorenika priveden je sinoć zbog sumnje Uskoka da je zatvorenicima na splitskim Bilicama švercao mobitele uz novčanu naknadu.

Terete ga da je na robijašima zaradio oko tisuću eura, piše 24sata.

 

Komentara 3

PI
prava istina
13:42 17.06.2010.

Ma koje li novosti, to je u Lepici bilo sasvim svakodnevno a i ne vidim ništa loše u tome da i zatvorenici mogu komunicirati sa svojom obitelji. Drugo bi bilo da se radi o istražnom postupku i pritvoru. A i komentar ili naziv novinara \"robijaši\" je zaista kretenski i dao mu Bog da se našao među \"robijašima\".

OB
-obrisani-
21:16 17.06.2010.

najviše kriminala i proizvode organi gonjenja,jer oni se smatraju državom i van zakona su kao mafija u svijetu sa jedinom razlikom što svjetski mafijaši su suđeni

GR
gromCH
11:04 21.06.2010.

zasto sluze zatvori,i njega tamo iza.................kriminalac isti kao onaj iza resetaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije