Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noćna mora sad-a

'Snowden može biti najopasniji čovjek u američkoj povijesti'

'U.S. National Security Agency whistleblower Edward Snowden, an analyst with a U.S. defence contractor, is pictured during an interview with the Guardian in his hotel room in Hong Kong June 9, 2013. T
Reuters/PIXSELL
13.07.2013.
u 23:07

Glenn Greenwald kazao je kako bi "vlada SAD-a na koljenima trebala moliti da se Snowdenu ništa ne dogodi jer bi u suprotnom svi podaci mogli biti otkriveni, što je njezina najveća noćna mora".

Glenn Greenwald, novinar američkog Guardiana koji je prvi objavio dokumente koje je plasirao Edward Snowden, drži da bivši djelatnik CIA-e predstavlja iznimno veliku opasnost za američku administraciju jer "posjeduje toliko informacija da može svakog trenutka naštetiti vladi SAD-a više nego itko ikada u povijesti".

U intervjuu kojeg je dao argentinskom dnevniku La Nation Greenwald je, napominje Economic Policy Journal, kazao kako bi "vlada SAD-a na koljenima trebala moliti da se Snowdenu ništa ne dogodi jer bi u suprotnom svi podaci mogli biti otkriveni, što je njezina najveća noćna mora".

>>Obama telefonirao Putinu, ali Rusija ne želi izručiti Snowdena

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije