Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri osobe se utopile

Smrt u Dunavu: Pritvorili policajca koji je upravljao čamcem

tragedija na dunavu, utapanje, Ilok (1)
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/6
19.08.2013.
u 20:51

Mario D., riječni policajac, trebao je znati koliko je Dunav opasan i što se može dogoditi kada u čamac natrpa devet osoba

Iločki policajac Mario D. (41) i dalje je u pritvoru poslije tragedije koja se dogodila prošlog vikenda u Iloku kada su se tri osobe utopile nakon što su ispale iz prepunog čamca koji je Dunavom plovio u pola noći. Da je jedna osoba zadržana u pritvoru, ne navodeći da je to policajac, potvrdio nam je i glasnogovornik PU Domagoj Džigumović.

Prema informacijama iz Iloka, čamcem, koji je bio u lošem stanju, upravljao je Mario D. koji je zaposlen u riječnoj policiji i koji bi morao znati koliko je Dunav zapravo opasan. Međutim, on je dopustio da se u čamac ukrca devet osoba, među kojima je bilo i troje djece, te da čamac isplovi oko pola noći.

Bračni par Miličević, koji je tragično stradao, bio je u čamcu s dvoje djece, a u njemu je bila i policajčeva malodobna kći te njegova supruga. I supruga i kći su, kako prepričavaju mještani, jedva doplivale do obale. U tome su uspjeli nekako i 10-godišnji i 6-godišnji sin Miličevićevih, s tim da se mlađi sin bračnog para i dalje nalazi u osječkoj bolnici. Stariji sin je kući i prema riječima susjeda, i dalje je u šoku te odbija izlaziti iz kuće. Skrb o njima vjerojatno će preuzeti baka i djed s mamine strane. Ronioci i dalje tragaju za tijelom Mate Papka.

>>Zbog utapljanja 20. kolovoz proglašen danom žalosti u Iloku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije