Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija na dunavu

Zbog utapljanja 20. kolovoz proglašen danom žalosti u Iloku

utapljanje
Goran Ferbezar/PIXSELL
19.08.2013.
u 15:44

Ronioci i dalje neumorno tragaju za tijelom Mate Papka. S obzirom na jaku struju rijeke neizvjesno je gdje bi se njegovo tijelo moglo pronaći.

Povodom tragičnog događaja od prošlog vikenda, kada su se tri osobe utopile u Dunavu, gradonačelnik Iloka Zvonimir Dragun donio je odluku da se utorak, 20. kolovoz, proglasi danom žalosti za područje grada Iloka.

Do sada su iz voda Dunava izvađena tijela supružnika Miličević, Ivane (29) i Roberta (40). Ivana je pronađena odmah iste noći na sprudu kod čamca dok je Robert pronađen jučer na udaljenosti oko 2,5 kilometra od mjesta tragedije. Ronioci i dalje neumorno tragaju za tijelom Mate Papka. S obzirom na jaku struju rijeke neizvjesno je gdje bi se njegovo tijelo moglo pronaći.  

>> Pronađeno tijelo jednog utopljenika, traga se za drugim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije