Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija policije

Slučaj Benkovac: Policija demantira optužbe o propustima

benkovac
Dino Stanin/Pixsell
27.08.2010.
u 15:53

Iz policije su potvrdili navode da Dukićev mobitel nije pronađen na mjestu tragedije ni u bolnici.

S priopćenjem o prošlotjednoj tragediji u Benkovcu, u kojoj je Marko Dukić (33) ubio svoju bivšu djevojku Marinu Palavru Kamber (22) i njezina brata Marina Kambera (24), te potom i sebi presudio iz pištolja koji je ilegalno posjedovao, jučer su se oglasili i iz PU zadarske.

Tvrde da je MUP nakon kontrole već izvijestio da se tragedija ne može smatrati posljedicom policijskog propusta, za što ih je optužila obitelj ubijenih tvrdeći da bi Marina i Marin bili živi da je policija pronašla Dukića nakon što im je prijavljen fizički napad na Marinu. Iz policije su potvrdili navode da Dukićev mobitel nije pronađen na mjestu tragedije ni u bolnici, ali su istaknuli da su za istragu najbitniji mobiteli pokojne Marine, koji su pronađeni i pretraženi.

 - Odbacujemo napise u jednom dnevnom listu gdje se policiju optužuje da "prijeti" obitelji pokojnog Dukića iznošenjem pojedinosti o njegovu prijašnjem životu, ako oni "nastave javno govoriti o policijskim propustima" - ističu iz policije u čijem priopćenju nema komentara navoda obitelji Dukić da policija uopće nije tražila Marka Dukića zbog fizičkog napada na Marinu Palavru Kamber. MUP je, podsjetimo, izvijestio da je zbog prijave za nasilništvo Marka Dukića nad Marinom Palavrom Kamber policija dva puta tražila Dukića na adresi stanovanja.

Ključne riječi

Komentara 1

CO
Contractor
16:02 27.08.2010.

Kako u glinskom slučaju smatram da policija nije pogriješila tako u ovom slučaju smatram da jest i to katastrofalno! Zašto? Pa odgovor je jednostavan: pokojna djevojka je prijavila kretena za prijetnje.Zašto ga je prijavila?Pa zato jer se bojala.Dakle prijetnja je stvarna,a to je dosta policiji za podnošenje prijave.Trebali su pokrenut potragu za njim,a ne to odradit na ovaj način na koji jesu.Zašto?Pa zato jer ju je i već ranije maltretirao. Rukovoditelji PP Benkovac bi u ovom slučaju trebali odgovarati,a po zapovjednoj odgovornosti u gospoda rukovoditelji u PU Zadarskoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije