Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ga ozlijedio

Slovencu slomio rebra jer mu je smetao dok je gledao utakmicu Hrvatske i Danske

Hrvatska Danska
Foto: Reuters/Pixsell
04.07.2018.
u 09:39

Viranin je policiji rekao da je prije napada upozoravao Slovenca da se ne prešetava ispred televizije i da ga je onda udario

Na Viru je 42-godišnjak tijekom utakmice Hrvatske i Danske u nedjelju oko 22 sata na terasi ugostiteljskog objekta fizički napao i teško ozlijedio 39-godišnjeg državljanina Slovenije.

Protiv 42-godišnjaka Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede. 

Viranin je, kako doznajemo, policiji rekao da je prije napada upozoravao Slovenca da se ne prešetava ispred televizije i da ga je onda udario. Sve je rezultiralo slomljenim rebrima slovenskog državljanina.

Hrvatska Danska Hrvatska Danska
1/24

Komentara 88

DU
Deleted user
10:02 04.07.2018.

Očito je da je udarač sirovina. Al' Slovenci nisu ništa bolji. Kad dođu u Hrvatsku ponašaju se gore nego doma a mi smo u njihovoj zemlji manji od makovog zrna. Tako da nije isključeno da je dio problema i u Slovencu.

ZI
zizi10
09:59 04.07.2018.

očito je janez namjerno provocirao dok je igrala hrvatska...pa je dobio što je tražio! dođe u tuđu zemlju i ovako se ponaša, nije bolje ni zaslužio!

GU
Gustirna
10:32 04.07.2018.

A da nije slovenski drzavljan prezimena jankovic ili jovanovic...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije