Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara u Zadru

Slovenac u banci zamijenio 14.000 njemačkih maraka

kune
arhiva VL
05.08.2010.
u 15:27

Policija se upitala: Pa zar je još moguće mijenjati njemačke marke?

ZADAR - Zadarska policija je izvjestila da su jučer oko 14.30 sati iz „OTP banke“ u Zadru je zaprimili dojavu da je pristupio državljanin Litve, te razmjenio 14.000 starih njemačkih maraka nakon čega je napustio poslovnicu.

- Naknadno je utvrđeno da se radi o krivotvorenom novcu. Nedugo potom policijski službenici su uhitili 52-godišnjeg državljana Slovenije. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je isti u navedenoj poslovnici predočio krivotvorenu putovnicu i novac. Poradi kaznenog djela „Krivotvorenje isprave“ i kaznenog djela „Krivotvorenje novca“ će biti priveden Istražnom sucu Županijskog sucu u Zadru - istakli su iz zadarske policije. U policiji su nam jučer rekli da su si odmah postavili pitanje: - Pa zar je još moguće mijenjati njemačke marke?

Komentara 41

CU
cunt
01:06 06.08.2010.

a zamisli tu budalu balkansku koja je to išla mijenjat

DU
Deleted user
15:53 05.08.2010.

Moguće je mjenjati ali samo u Njemačkoj i u centralnim bankama, naravno uz dokaz o porijeklu novca. Čudno da to nađi bankari nisu znali!

DU
Deleted user
16:15 05.08.2010.

Djelatnik koji je promjenio treba dobiti odmah otkaz, a kad bi bilo kako treba, onda i onome tko ga je zaposlio također otkaz, a treba ga i policija ispitati možda je \"partner\" u poslu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije