Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sramežljivi sretnik

Skupio hrabrost da je zaprosi tek kad je dobio na lotu

prstenje
Borna Filić/Pixsell
25.08.2013.
u 13:37

Novopečena zaručnica priznala je da je više čini sretnom prosidba negoli osvojeni novac, a unatoč novostečenom bogatstvu ne planira kupiti novi, skuplji zaručnički prsten

''Hoćeš li se udati za mene'', pitanje je koje svaka žena želi čuti od svog partnera, no Britanka Amanda Vickers (55) možda ga nikada ne bi dočekala da njezin desetogodišnji partner Graham Nield (55) nije osvojio zgoditak na lotu.

Nevjerojatna spoznaja da su osvojili 6, 6 milijuna funti ( oko 58 milijuna kuna) razgalila je Amandu. Počela je skakati od sreće a veselju se, piše Daily Mail, pridružio i Graham te ju je spontano zaprosio.

- Kazala mi je da će se udati za mene, ali ne jer sam osvojio jackpot nego što me voli - prepričao je dvostruki sretnik Graham. Nije skrivao da se zbog sramežljivosti ranije nije usudio postaviti pitanje koje je Amanda dugo čekala. Propustio je to čak i na nedavnom romantičnom putovanju na Tenerifima jer bi svaki njegov pokušaj osujetila nervoza.

Amanda je pak priznala da je više čini sretnom prosidba negoli osvojeni novac, a unatoč novostečenom bogatstvu ne planira kupiti novi, skuplji zaručnički prsten ili organizirati veliko vjenčanje. Na njemu će biti prisutno njihovih petero djece iz prethodnih brakova i 13-ero unučadi, ali i Amandina majka od koje je Graham zatražio dopuštenje za brak. Amanda planira prestati raditi a njen budući suprug, i ujedno njen šef, takvu mogućnost tek razmatra.

>>Dobitak na lotu: Preko noći se obogatio za 703 milijuna kuna!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije