Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRAVAN SUDAR

Djevojčica pala u nesvijest kada je u autu vidjela mrtvog vozača

školski bus (1)
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/4
26.09.2011.
u 14:46

Poginuli Milivoj Jajčinović, iako bez jedne ruke, bio je vješt vozač te je imao ispit za sve kategorije vozila, a vozio je i zrakoplove.

U teškoj prometnoj nesreći u ponedjeljak u 14.15 sati u Strmenu u sunjskoj općini poginuo je Milivoj Jajčinović (54), vozač Mazde 323 zagrebačkih registarskih oznaka. Tragedija je mogla biti i mnogo veća jer se njegovo vozilo izravno sudarilo sa školskim autobusom u kojem je bilo devet učenika Osnovne škole Sunja koji su se nakon prijepodnevne nastave upravo spremali napustiti autobus na posljednjoj postaji.

Zbog iskustva vozača autobusa sisačkog Autoprometa Vinka Štrka, koji je iz sunjskog kraja i dobro poznaje svaki zavoj posavske ceste, autobus se nije prevrnuo. Autobus je sletio s ceste, slomio ogradu i prednjim dijelom završio u seoskom dvorištu.

Djeca u autobusu doživjela su šok, a jedna je djevojčica, ugledavši pred sobom poginulog vozača, pala u nesvijest. Poginuli Milivoj Jajčinović, umirovljeni hrvatski branitelj, koji je svojedobno radio kao vozač, živio je u Zagrebu. Krenuo je roditeljima u Bobovac, a poginuo je gotovo na kućnom pragu. Njegov otac kaže da je Milivoj, iako bez jedne ruke, bio vrlo vješt vozač i da je imao položen ispit za sve kategorije cestovnih vozila, a čak je vozio i zrakoplove.

 

 

Komentara 6

OB
-obrisani-
17:56 26.09.2011.

covjek ima 55 godina i opet je u zavoju i punoj crti presao na suprotnu stranu kolnika-ne ginu samo mladi

OD
oltar domovine
18:18 26.09.2011.

GOSPON TETEC a mozda ga je zena ostavila otisla sa mladjim pa je jadnik zelio da se rijesi muka! sve ej moguce !

DU
Deleted user
18:19 26.09.2011.

Vozač veli da je skrenu UDESNO da izbjegne sudar. Da je srenu U DESNO, UDESA ne bi bilo. U desno je hrvatski, UDESNO je bosansko-srpsi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije