Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autor reformi:
Povratak na članak

Škegro: Svoje račune moramo platiti, sve ostalo je populizam

Jedan od stratega Vladina reformskog programa govori kako je on nastao, kritikama javnosti, utjecaju na plaće i mirovine, prodaji državne imovne...

Komentari 146

OB
-obrisani-
13:58 24.04.2010.

.u ovu državu vi lebilebarovići koji do 1991 godine niste imali ni pošteni bicike ,VI BANDITI ćete pričati o poštenju i plaćanju..BANDO usrana niste i NITE ćet uložiti SVOJU jednu jebenu kunu...tko pušta tog krmka d sere van svog tora,onn je napravio više štete nego svi srpski topovi koji su rušili naša sela i gradova

VL
MI
mica1111
13:59 24.04.2010.

....e dragi moj ima boga...ovo me podsjeća na jednu narodnu Kastavsku... Tako su 1666. bacili kapetana Frana Morellija u gradsku \"sternu\" Lokvinu. Nikad se nisu otkrili J \"ižvodaci\". Govorili su Kastavci na sudu: \"Si smo ga - ja i moj moj brat, i od mojega brata brat, i sudac Kinkela i si do vragu tega. Još ga je i stara Mare z preslicun v rit badnula\"....

VL
PR
prečko
19:10 24.04.2010.

svoje račun moramo platiti veli škegro. ja svoj račune plaćam cijeli život. zašto ove ne plati tko ih je i napravio?

VL
VI
Vidurina
21:28 24.04.2010.

kamocemo sigurno si malo bacao oko dok se tuširate poslije nogometa (SDP stari protiv mladeži), pa ajde budi drug pa nam reci tko od SDP-ovaca ima nejvećeg gizma. Po onoj \"što u izlogu to i u trgovini\", čini mi sese da bi šampion mogao biti stazić :-)

VL
HG
Hells_Garden
09:17 25.04.2010.

Zašto, nakon uvođenja PDV-a, nije dobivene novčeke uštrcao u gospodarstvo, nego u javnu potrošnju ??? http://itty.ca?h=win

VL
AS
AT-Split
14:18 24.04.2010.

Gospodine Škegro, idite dovraga. Vi platite svoj račun, moje račune pustite na miru.

VL
OB
-obrisani-
11:06 24.04.2010.

NARAVNO DA CE TE PLATITI....!!! ::Pozvat ce tebe glasacko tijelo na raport kad ce te skinuti s vlasti, i oterasiti se ovih lopova koji sustavno unistavaju ovu drzavu zadnjih godina. Agresiju koju izvrsavate na obicne ljude ulazeci u njihove novcanikeanike kredeci im i zadnju kunu kako bi popunili rupe vase nesposobne politike. Nesposobnom politikom kojom ste drzavu bacili na koljena, osiromasenu, pokradenu i rasprodanu. Zemlju u kojem vladaju razni lobiji, zemlju raznih barba i kumova koji na grbaci obog naroda parazitski pokradaju sve u sto njihove ruke mogu zavuci.Licemjerno se smjeskate, ljude pravite budalama i lazete im u lice, time ih na najgori nacin pocjenjujuci i praveci budalama. Za politicke pamflete izmisljate nekakve pakete oporavka kojima se smiju i djeca u predskolskoj dobi, a kamoli strucnjaci.Svoju kradu i lopovluk licemjerno pakirate kao svjetsku krizu, kako bi mogli jos vise udariti po depu gradana i izvuci im novce. Prodajete parole stezanja remena, dok se vas remen zapravo i povecava jer vam apetiti samo rastu i rastu .Zemlja je leglo korupcije, pravosudje nam je jadno da jadnije ne moze biti, ovdje su zakoni samo mrtvo slovo na papiru. Nakon takvog sustavnog unistavanja, rekao bih i planiranog vi ste zlocinici koji su unistili ovu zemlju, zemlju cije ce dugove za vas lopovluk otplacivati nasa djeca i unuci.Prosperiteta za mlade nema, svatko tkom se iole pruzi prilika da ode bjezi bez trunke razmisljanja.Svaki dan je sve vise nezaposlenih, rijesenja nema, gospodarstvo i industrija i dalje propada bez ikakvih rijesenja, a vi nama prodajete fore gospodarskih paketa subvencije stanova i gradnje autocesta. Zanima me kad svi ostanu bez posla i ova zemlja propadne zbog vase politike tko ce onda kupovati te stanove i vozikati se autima. Dok u svim eu zemljama s kojima se (ne) sposobnjaci usporeduju, osim sto nikada ne naglasi koja je prosjecna placa tamo daleko visa, cijene padaju kod nas samo rastu. Raste gorivo, raste struja, raste plin, raste telefon, a placa? da budemo sretni sto uopce radimo i sto nam plate, do tud ste nas doveli.. Moze sve sram vas da bude, makar da imate srama vec odavno bi otisli.

VL
CR
crocro
11:19 24.04.2010.

Nakon onoga što je izjavila predsjednica Vlade i sada Škegro, teško je zamisliti što će biti u praksi. Bilo bi jednostavnije i za njih i za obične ljude koji žive od svoje plaće i mirovine da je rekao ovako: Narode Hrvatska provodi reforme u cilju poboljšanja standarda svojih građana. to u praksi možemo potrkirepiti slijedećim primjerima: Npr. Ako je netko do sada imao plaću 3.000 kuna, kada se reforme počmu provoditi tome će radniku plaća porasti s 3.000 na 3.800 kuna. Ako je netko napr. imao do sada mirovinu 1.500 kuna, po novome će mirovinu imati 2.400 kuna. Ili ako nije tako može reći ovako: \"Svatko tko je imao plaću 3.000 kuna sada će imati 2.800 kuna. Svatko tko je imao mirovinu 1.500 kuna sada će po novome imati 1.350 kuna. Prema tim primjerima svatko sebi može izračunati svoja nova primanja. To je ono što zanima obični narod. Konkretan primjer. Tako će narod najbolje znati koliko im se povisio standard na plaći i mirovini. A isto tako vidjeti će svoj standard da li mu je rastao ili padao po cijenama proizvoda i usluga koje će ih ubrzo snaći kada i novosti o visinama plaća i mirovina. Priče i obećanja su jedno a stvarno stanje je drugo. A nas zanima ovo drugo.

VL
BO
bonsai
11:21 24.04.2010.

Škegro ....? zar nije on u zatvoru zbog kriminala u pretvorbi i privatizaciji?

VL
OB
-obrisani-
11:32 24.04.2010.

Kod nas u Dalmaciji prosti puk kaže: Ili si lud, ili ti noge smrde? ----------------------------------------------------------------------------------------------- 24.04.2010. u 11:26h bourne je napisao/la: Ej kamoćemo-stručnjak, daj malo o Brozu.

VL
JA
jankoprekobrda
11:33 24.04.2010.

SKEGRO LOPOVE iskreno ocekujem da ces i ti uskoro stici na obracun da ti platis za sve sto si opljackao i pokrao. Prokleto ti bilo pleme i koljeno dab oga se dijeca tvoja i djeca tvoje dijeca raspadali u vlastitom izmetu.

VL
SS
Sam Sin Koče Rin
11:36 24.04.2010.

Smanjiti poreze, Dati veće plaće, mirovine, povlastice, narodu novca do grla............ Lako je zazivati sebi u korist! Od čega davati, ako se državni proračun ne puni? Na Škegru drvljem i kamenjem zbog PDV-a, a svi bi nešto htjeli od države.žave. Taman k\'o da ta država dobija sa mjeseca. Pa valjda PDV puni proračun? Il ga možda pune kritike kritika. Svatko vidi da smo dužni do za vrat. Ali pogledajte malo vlastite račune, pa se zapitajte koliko ste dužni bankama i kojekome? Svi bi htjeli živjeti iznad mogućnosti, a svoje se ne vidi. Bitno je da se tuče po tuđemu. Svaka je obitelj mala država. Malo vidjeti kako ju vodimo i koliko smo u blatu kod vlastite kuće?! Možemo se pravdati i ovim i onim--a i oni gore se pravdaju. Zadužili smo se mi viška gospodo moja-svi-- A lopova ima di god okreneš.....

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
11:36 24.04.2010.

Stručnjak Škegro - taj je steko iskustva u privatizaciji pa sad zna kak najbolje opljačkat narod

VL
BO
bourne
11:39 24.04.2010.

Opaa, porijekolm iz Dalmacije, fino. Živiš u ZG, nemaš za auto pa se voziš tramvajem, a očito niti familija nije ništa ostavila na moru. Zaista moraš biti očajan.

VL
12
123123
11:42 24.04.2010.

Lopuža i lopov... kao i sva bratija u Vladi i većem dijelu Sabora.

VL
Avatar condor
condor
11:45 24.04.2010.

Ova individua je kreator Jacinih umotvorina

VL
OB
-obrisani-
11:48 24.04.2010.

ako nam je ovo \"strucnjak\"...onda mislim da je najbolje za sve nas u Rvatskoj, da lipo zakljucamo vrata, ugasimo svitlo, pa da krene tarapana, ono ko koga..... sad treba rezati jer ste vi doveli do ove situacije, a sad prodajetedajete pamet.. Odavno je trebalo napraviti reviziju na djelovima koji odnose nepravedno novac iz proračuna, odavno Vas je trebalo streljati kao u Kini da za buduće naraštaje ostane opomena kako se ne možeš ti bogatiti na tuđem radu i muci.. .I sad će te vi na kraju ispast heroji koji će kao ovu državu spasiti od propasti.. .a da je umjesto Vas bilo ljudi koji se biraju na temelju znanja a ne busanja u prsa i djeljenja nekakvih garantnih kartica do ovoga nebi nikada ni došlo..

VL
ST
stefj
11:51 24.04.2010.

Ovo je prvi put da vlada ili premijer/ka donese program koji nije namijenjen dobivanju izbora. Po meni program nije dovoljno restriktivan, a da dolazi prekasno, to je valjda svakome jasno. Teško je rezati socijalna prava i olakšice kada se jednom daju, to definitivno nije popularno, no jednom je sve to trebalo doći na naplatu. No, prateći reakcije na program, pitanje da li će vlada postojati dovoljno dugo da sprovede i mali njegov dio. Gledajući ljude, možda stvarno nema druge nego pustiti stvari svojim tokom do kraja, teško je očekivati da će se netko dobrovoljno odreći bilo čega. Očito nam treba Argentinski scenarij (Grčki je preblag), to bi rješilo stvar za slijedećih 100-tinjak godina.

VL
ŠI
šimuka
12:42 24.04.2010.

ŠKEGRO,račune dabogme da treba platiti,ali ti si jedan od glavnih kreatora istih,te ovo tvoje naknadno pametovanje možeš objesiti mačku o rep. Da ne duljim,platiti da ,ali s kreatorima u BUŽU.

VL
BJ
bjuri47
13:38 24.04.2010.

bravo Škegro..znate li da je Škegro svirao u rock bandu? bravo i za to...politicari iz vremena osamostaljenja Hrvatske su superiorni u odnosu na ove danasnje politicke karijeriste...

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.