Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogodili avion

VIDEO: Snimka eksplozije Assadova vojnog zrakoplova

universe
Foto: Nino Strmotić
1/2
13.08.2012.
u 17:20

Državna televizija tvrdi da je avion pao zbog tehničkih problema, no pobunjenici tvrde da su ga oni pogodili

Sirijski pobunjenici srušili su vojni zrakoplov Assadove vlade, no državna televizija tvrdi kako je avion pao zbog tehničkih problema. Na snimci se vidi kako se avion u jednom trenutku zapalio, a u pozadini se čula paljba.

Pobunjenici tvrde da su ga oni srušili te da je pao u blizini granice s Irakom. Pilot je iskočio iz zrakoplova prije nego što je pao i eksplodirao te se traga za njim.


Ključne riječi

Komentara 20

IR
irani
23:00 13.08.2012.

Prvi u nizu ...

RI
Riznica
19:25 13.08.2012.

Da i sami smo konstatovali da je srusen uslijed tehnickih problema-susreta sa mitraljeskom paljbom !!!!!

MI
Mirisna
17:07 14.08.2012.

Rušenje Asadovog vojnog zrakoplova. Ja sam mislio da je zrakoplov sirijski. Znači u Hormuškom tjesnacu se sudario Obamin vojni brod s japanskim tankerom. Koja niska razina pismenosti i visoka razina ispiranja mozga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije