Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bježao, pa ulovljen

Simovićev put: Biciklom vozio do granice

simović (1)
MUP
10.06.2010.
u 21:28

Srbijanski policajci slučajno su ulovili Simovića. Mislili su da se neki Afganistanac izgubio, ali kad je progovorio srpski, sve im je bilo jasno.

Miloš Simović u utorak je poslije roštiljanja na jezeru u Rakitju ranio Kalinića te se potom uputio prema Srbiji. Do granice, točnije motela “Spačva” na auto cesti Zagreb – Lipovac, došao je na biciklu od 10.000 kuna. Na Spačvi, šest kilometara prije Bajakova, ostavio je bicikl te se uputio pješice prema Bajakovu, ali ne cestom kako ne bi bio primijećen već sporednim puteljcima. Kada je došao do granične crte, puzeći je prešao oko 500 metara brisanog prostora sjeverno od prijelaza. Puzao je kroz nisko raslinje, a dijelom i kroz kanal da izbjegne termoviziju, za koju je znao da je graničari imaju.

>>U istom stanu okupljali su se Kalinić, Simović, Sova i Simić

Spreman za velike napore

Ne zna otkud se vozio biciklom, no kako je riječ o istreniranom i profesionalnom ubojici, pripremljenom za svašta, vožnja bicikom desetke ili stotine kilometara nije mu neki napor.

Čekali ilegalce, ulovili mafijaša

Bicikl nije ukraden već je kupljen jer je imao ključ. Srbijanski policajci slučajno su ulovili Simovića, a tu su večer imali dojavu da će skupina Afganistanaca u noći na četvrtak na području sjeverno od Bajakova i srpskih Batrovaca ilegalno prijeći iz Srbije u Hrvatsku pa su za njih priredili “doček”.

Iznenadili su se da se jedan muškarac neuredna izgleda, sav blatnjav i mokar pojavio iz suprotnog smjera od onoga na kojem su očekivali ilegalce.

 Mislili su da se neki Afganistanac izgubio, ali kad je progovorio srpski, sve im je bilo jasno.

Komentara 7

Avatar Rubirosa
Rubirosa
21:49 10.06.2010.

Mozete vi pisati sto hocete,ali licno ja bi volio da mi objasnite ko je slikao ovaj picknik ?Marko Kara i kompanija?Pa ste Skinuli Lika da se nevidi ista odeca!?Kao superkrimos bez rezeve novca,to nema ni u crticima,pa biciklom do Srbije,Najtacnije je da su ga Markokarovi bili prisiljeni pustiti niz vodu.Da nije tuzno koliko nas smatrate za budale bilo bi smesno.....(H)

Avatar sultan46
sultan46
00:47 12.06.2010.

Boljeda je vozio tur de france kad je bio dobar biciklista......

KR
KraljTvrtko
22:03 10.06.2010.

hehehehe,komedija,krenuo na piknik,pa resio da upuca drugara i da se onda bajkom provoza do srbije....sta li ce sutra da bude prica,bas me zanima....do sad su bile bajke a sutra ocekujem i neku basnu,nek i zivotinje progovore i saopste nam neku pouku.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije