Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenutak istine

Silvio Berlusconi prije deset godina nepotrebno operirao rak

berlusconi
Arhiv VL
25.05.2010.
u 18:00

Na temelju svog iskustva usuđujem se kazati svima da se pregledaju kod trojice specijalista prije nego što pristanu na operaciju, kaže Berlusconi.

Talijanski premijer Silvio Berlusconi 2000. godine operirao je rak, ali nije se plašio za svoj život, piše u svojoj najnovijoj knjizi novinar Bruno Vespa, voditelj poznate TV-emisije "Porta a Porta".

- Uvijek sam imao veliko povjerenje u sebe samoga - kazao je Berlusconi o bolesti i dodao kako nije uvjeren da je trebao biti operiran zbog raka.
- Na temelju svog iskustva usuđujem se kazati svima da se pregledaju kod trojice specijalista prije nego što pristanu na operaciju - rekao je Berlusconi novinaru Vespi čija će se knjiga naći u knjižarama ovih dana.
Berlusconi govori i o rastavi od supruge Veronike Lario i novcu koji će joj dati. Ističe kako je ona štedljiva te da će sve svoje bogatstvo, oko 100 milijuna eura, ostaviti njihovoj djeci. Veronica i Silvio imaju troje djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije