Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednik sabora
Povratak na članak

Milijan Brkić: Siguran sam da će se Plenkovićeva Vlada po brojnim pitanjima mnogima uskoro činiti jako 'desnom'

Kao što su nekada državotvorcima najvažnija pitanja bili obrana i oslobađenje te čuvanje digniteta Domovinskog rata..., danas je to gospodarski rast, energetska neovisnost, radna mjesta, zaštita nacionalnih interesa u Ini, zaustavljanje egzodusa mladih, očuvanje naše kulture, identiteta, jezika, potpora Hrvatima u BiH i Srbiji

Komentari 136

DI
Diosiario
15:00 22.10.2016.

Naravno da će biti desno kad imate Martinu Dalić, Zdravka Marića i slične Friedmanovce u stranci. Međutim, ima i nas koji čitamo Naomi Klein i znamo gdje to vodi. U tom smislu, uopće ne sumnjam da će HDZ biti tvrda desničarska stranka. A u ideološkom smislu je već pokazao da će biti jugofilna i antihrvatska anacionalna stranka. Dakle, ekonomski tvrda desnica, ideološki marksistička ljevica, a to u zbiru znači potpuna detuđmanizacija HDZ-a jer je svakom živom jasno da je Tuđman bio ekonomski ljevičar a ideološki nacionalist odnosno sve suprotno od pravca kojeg je zacrtao ovaj ultra-detuđmanizatorski HDZ. Međutim, kako Vaso nema pojma ni tko je Milton Friedman ni tko je Naomi Klein, on može izbacivati ovakve fraze koje su zapravo najobičnije laži, Prodao si se Vaso za nebitnu fotelju, i to je cijela priča, nemoj se sad ponašato kao klasična komunjara i prilagođavati činjenice svojim stavovima.

VL
DR
drugPlenky
15:00 22.10.2016.

Jado

VL
NJ
nada.jurincic
15:09 22.10.2016.

Palamudi palamudane.Ti si me jedini zavara ma kratko ti je trajalo.

VL
SI
signum88
15:10 22.10.2016.

U II izbornoj jedinici sam preferencijalni glas dao baš tebi! Mislio heroj u ratu kad ono ispade sitna kukavica i poltron u miru... Nije me razočarao ni izbor ministrice kulture već kako ti to šutke i bez pogovora potvrdi :-(

VL
AN
Antiflašist
15:11 22.10.2016.

Nakon briselskog prevaranta, ovaj je jos jedno razocaranje, suti i ckomi na potpuno nebitnoj funkciji.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
15:57 22.10.2016.

Prodao si se Vaso, i to vrlo jeftino. Vidim da si dobro naucio sve demagoske fraze, i vec prilicito slicis svom novom sefu. Ako desna struja HDZ-a odluci napustiti stranku, onda se onaj ostatak moze komotno prikljuciti SDP-u. Vjerujem da SDP ne bi pravio probleme zbog toga sto bi taj ostatak HDZ-a bio percipiran kao radikalna ljevica u SDP-u! Najpostenije bi bilo da narod opet izadje na izbore, jer ovi posljednji su bili blatantna prijevara, barem sto se HDZ-ovih biraca tice.

VL
SE
sekta
16:05 22.10.2016.

Koristiti bibliju kako bi opravadao izdaju....ti si moralna nistarija.

VL
ST
stefj
15:28 22.10.2016.

Eh Brkić, na kraju preživio pad Karamarka, a Plenković ga kupio nebitnim mjestom u saboru. Uz to je smirio branitelje i podržao Obuljen... Zapravo jadno i ne bih se čudio da ga se Plenković u dogledno vrijeme riješi. Čini se da će se Plenković polako riješiti svih protivnika u Milanovićevom stilu... Ako nastavi tako, dobit ćemo formiran HDZ slično kao što je Milanović oblikovao SDP prema sebi. To je sad stranka bez intelekta, struke. pa i smjera, bez ikoga nekompromitiranog da bez repova preuzme stranku... HDZ je jednom napravio nešto slično, kada je Kosor po direktivi naslijedila Sanadera, rezultat je bio porazan za državu, a naročito za HDZ. Nikada tako loš rezultat na izborima nije bio postignut kao tada... Dal će Plenković činiti iste greške? Da li mu je najbitnije da ga vani tapšu po leđima, te da ga opozicija i Pupovac vole? Da li je spreman interese države podrediti stranim ili manjinskim interesima?

VL
Avatar Ribnik456
Ribnik456
15:32 22.10.2016.

Milijan Brkiću, te svoje "veleumnosti" prodaji svojim “građankama i građanima”................ Izdao si Karamarka, izdao si desno orijentirane članove HDZ-a, izdao si desno orijentirane Hrvate i Hrvatice, te kao takav ti si potrošena roba................................. Vaso, ovisiš o dobroj volji kvislinga Plenkovića.

VL
Avatar NeNormalan
NeNormalan
15:11 22.10.2016.

Pričaj ti što hočeš, ali za sada vuče jako lijevo

VL
MI
mirluk
15:59 22.10.2016.

Hasanbegovic je dirnuo u ono sto ti kao heroj rata nisi smio. Morao si se boriti i ne dozvolit da susta suprotnost bude izabrana i oni sto su klali stotine tisuca neduzni Hrvata budu zadovoljni sa tim.Sad ostani Juda do kraja.

VL
CI
civil
16:18 22.10.2016.

Karamarko se krvnicki borio za tebe a ti njemu noz u ledja. Sada si zabio noz i vlastitim biracima !

VL
OS
osica
15:15 22.10.2016.

Brkić,"vadi fleke" e moj Brkiću, ovaj narod ipak ima oči, uši , nos i mozak. " Puno osjetila koja prvi miris nije oduševio" Sve nam je jasno, a početak nije obećavajući. Ministar financija je najbolje što imate, ali ako ste ako ste mu postavili "stu pi ce " , neće dobro biti.

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
15:35 22.10.2016.

Sve je to lijepo, sve to što Brkić govori zvuči mudro, odmjereno, pragmatično...ali, zašto onda značajan broj Hrvata ima osjećaj razočarenja i žala? E sada, ili je dobar dio naroda u krivu, a Brkić, Plenković i ekipa znaju što rade u smislu zaštite nacinalnih interesa...ili narod intuitivno osjeća da je neko nešto izigrao i počeo se polako hladit prema Plenkoviću i ekipi!

VL
AZ
anda.zorica
15:58 22.10.2016.

eeee moj Brkicu za koji dan neces niti u Pupovcevoj vladi imati mista laprdas bezveze

VL
DU
Deleted user
15:50 22.10.2016.

Jedini način da se riješimo ovih je da propadne EU.. Briselski Europejac no. 1 će se jednostavno isključiti, neće više dolaziti depeše iz središnjice. :D

VL
MI
mirluk
15:46 22.10.2016.

Gdje nestade onaj Heroj iz rata? Ostade nam izdajica od zanata.

VL
RA
ravko1952
16:17 22.10.2016.

Mislio sam da je Vaso-Sova samo banalna premetaljka...kad ono ---

VL
JO
jocorluka
15:57 22.10.2016.

To lijevo,desno to su izmisljene podjele,plenkovic se malo zanio,u vladu je stavio ministre koji su nesposobni i a ima onih koji su bili zbog malverzacija izjureni.U banana drzavi kao hr svatko moze biti premijer a i ministar.A plenkovic je trojanski konj u hdz i igra kakp mu gazde mentori dirigiraju.A volju biraca je izigrao sto ce hdz puno kostati u buducnosti.A hdz je postala filjala za zbrinjavanje propalih jugoslovena .

VL
DU
Deleted user
15:48 22.10.2016.

e moj vaso, dzaba sada ta demagogija. futir I je uvijek sutra a havc i nucleus je danas!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.