Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Šestero djece poginulo u požaru kuće na rođendanskoj zabavi

pozar
DragutinŠantoši - Večernji list
24.03.2012.
u 17:25

Do požara je došlo za vrijeme rođendanske zabave. Svi poginuli bili su u srodstvu.

Velika je tragedija zadesila grad Charleston u američkoj saveznoj državi Zapadna Virginia. Naime, u požaru obiteljske kuće poginulo je osmero ukućana, uključujući šestero djece, prenosi USA Today.

Požar se dogodio u petak navečer za vrijeme rođendanske zabave kojoj je nazočilo desetero ljudi, a svi su bili u srodstvu. Jedna je žena uspjela izaći iz kuće i pozvati pomoć. Od šestero poginule djece dvoje ih je mlađe od osam godine, rekli su vatrogasci. Još jedno je dijete u bolnici - na životu ga održavaju aparati te se očekuje da neće preživjeti.

Požar je brzo stavljen pod kontrolu, a njegovi se uzroci tek pokušavaju utvrditi. Zasad je poznato da je izbio u središnjem dijelu prizemlja kuće.U kući je pronađen jedan detektor požara, no on nije radio.

Kako je otkrio gradonačelnik Danny Jones, ovo je najsmrtonosniji požar u Charlestonu u posljednjih najmanje šezdeset godina. Pri pokušaju gašenja požara u robnoj kući 1949. godine poginulo je sedmero vatrogasaca.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:02 24.03.2012.

\"Još jedno je dijete u bolnici - na životu ga održavaju aparati te se očekuje da neće preživjeti.\" ____________________ Divno sročeno, nema kaj. \"Očekuje se da neće preživjeti.\" Sva sreća pa u Zapadnoj Virginiji ne čitaju Večernjak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije