Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza u Ukrajini
Povratak na članak

Separatisti oteli ukrajinsku novinarku, svezali joj oči i optužili za 'ratni zločin'

Svi pokušaji izolacije Rusije će propasti, kazao je Lavrov komentirajući krizu na istoku Ukrajine

Komentari 65

NE
Nepobjedivi
12:24 21.04.2014.

Svi detalji sljedeće runde još nisu poznati, ali je opća slika već skicirana. Amerika je počela novi hladni rat u kojem će pokušati uništiti Rusiju "mekom silom", prije svega ekonomskim oružjem, što je jučer otkrio New York Times, a Rusijaa se priprema za obranu okretanjem prema tržištima Azije, uvođenjem prodaje nafte i plina za rublje umjesto dolare i osnivanjem burze za tgrovanje naftom i plinom u rubljama u St. Petersburgu. Zapad je moćniji nego ikada, a Rusiji sada leđa čuva Kina pa je teško prognozirati ishod.

VL
NE
Nepobjedivi
12:12 21.04.2014.

Naravno da unitaristi u Kijevu neće razoružati radikale, kao što ni federalisti u istočnoj Ukrajini neće osloboditi zauzete zgrade. Ženevski dogovor je samo timeout u kojem će Zapad i Rusija razmisliti o svojim sljedećim potezima u situaciji kad je Zapad napokon ostvario stoljetni san Paula Rohrbacha i njegovih pristalica i nasljednika o "razdvajanju Ukrajinske Rusije i Moskovske Rusije", a Rusija uspjela samo vratiti Krim.

VL
KI
Kissinger
12:03 21.04.2014.

alfa - mužjaku,to je naš američki specijalitet.od koreje-vijetnama-južne i srednje amerike-zemalja "magreba"(sad libijskim plemenima otimamo tankere i naftu),iraka,afganistana.toliko smo ih zaposlili u međusobnom ubijanju(200 dnevno) na nas amere i zaboravili.naši momci su nešto zaribali u ukrajini,savjetujem našim kaubojima da se hitno povuku,to zlo(zemlja)ne odgovara našim đubretarima.

VL
KI
Kissinger
11:38 21.04.2014.

sergeju-nemožemo mi kontrolirati svoju bandu u texsasu,talibane i al kaidu u iraku,libiji a svi su izgledi da se vraćaju na vlast u afganistanu.

VL
PL
@ploto@
11:44 21.04.2014.

pravi alfaman - Misli na ekstremiste,koje je namjestila CIA( Cionistička Internacionalna Armija) ,koju kontroliraju gangsteri,cionistički bankari sa Wall Street-a.

VL
RA
rasimcanaj
16:31 21.04.2014.

Prisjetite se zrtava na Majdanu.Svi policajci i civili su bili pogodjeni u LIJEVO oko.Sva snajperska municija je bila ista. Tko je komu poslao poruku? Zacudjuje nespremnost prijelazne vlade da se to istrazi.

VL
RA
rasimcanaj
16:34 21.04.2014.

"Cudi"me da mediji na zapadu uopce nisu spomenuli onog ukrajinskog zidovskog milijardera koji je obecao $ 10,000 za svakog ubijenog Rusa.

VL
ZA
zagrebHR
16:01 21.04.2014.

jučer misteriozni napad, pet mrtvih, na kontrolni punkt prorusa, danas izvukli dva tijela iz rijeke, CIA i Blackwater su stigli, ovo je tek početak sektaškog rata između Rusa i Ukrajinaca a ako se uključi i ruska vojska još bolje, znajunaju dobro oni koji su prošli pakao sektaških ratova po Bagdadu, Damasku, Bengaziju

VL
Avatar insideout
insideout
15:04 21.04.2014.

evo sto muci USrA ....nije im car putin pijani jelcin.....Klinton o svom predsednickom mandatu ..........Pijani Jeljcin u gacama lovio taksi ...... Reuters Prilikom zvanicne posete Vašingtonu 1995, Boris Jeljcin, pokojni ruski predsednik, toliko se napio da je malo falilo dao da izazove medunarodni incident. Pripadnici americke tajne službe su ga, naime, zatekli pred Bijelom kucom samo u gacama kako pokušava zaustaviti neki taksi i otici da kupi picu, tvrdi Bil Klinton, bivši predsjednik SAD. Drugom prilikom, pak, Jeljcin je pijan tumarao po prizemlju Bler hausa, objekta u kom se tradicionalno smeštaju gosti Bele kuce, a službenici obezbedenja su nadigli citavu uzbunu jer su greškom zakljucili da se radi o provalniku. Ove i slicne zgode nekadašnjeg ruskog predsednika, koji je bio poznat po svojoj ljubavi prema votki i koji je prije dvije godine preminuo u 76. godini, Clinton je otkrio u 70 snimljenih intervjua sa povjesnicarem Tejlorom Brencom, sakupljenim u knjizi „Klintonove trake: izvlacenje povijesti iz predsjednika“.

VL
Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
17:14 21.04.2014.

date ga tiskajte na njemačkom jeziku,to tako i tako nije više naš ,,večernji,,-neka ga nijemci i austrijanci čitaju,a nama vratite naš stari ,,večernjak,,

VL
UN
unbekant
12:38 21.04.2014.

Pa trebate vi to Rusi lijepo zaustaviti,jer to sigurno ni su ukrajinski teroristi,to su zapadni dobro uigrani teroristi,koji ciste put u ukarjini za upadanje stranih drzava u njihovu zemlju,vec dobro vidjen scenarijo u Iraku,Libiji,Afganistanu,Jugoslaviji,prvo stani komandosi-teroristi to sve zavadi u drzavi,pa onda dodju"spasitelji"u obliku oslobadjajuce vojske,za to Rusi dobro se pripremite,ili pocnite cistiti ukrajinu do Berlina.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
12:33 21.04.2014.

Interesantno da ni jedna Evropska desnica ne moze smisliti ove ultranazi sta su izveli drzavni udar u Ukrajini. Svi su na Putinovoj strani. Kako se prave desnice bore protiv Novog Svjetskog Poredka, masonske klike bankstera, EU komunjare, NATO agresora, i USA kolonizatora. A ovi nasi klimoglavci samo skacu kako im gazde iz EU narede. Mi uopce nemamo politicara koji misle svojom glavom, sama tuga cemer i jad. Hbsh takvu drzavu, to nije vidjelo ni demokracije ni drzave.

VL
Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
17:08 21.04.2014.

skoro pola stolječa sam stalni i povremeni čitatelj ,,večernjaka,,ali ovo što ste od njega učinili nikako ne mogu ne komentirati.osimkolumni ivkošiča ,pofuka ,te još dva ,tri novinara,ostatak je porez za budale ,koji ga iz navike i nostalgije kupuju.ovo što nam dajete je zbilja ispod ničega,ništa

VL
Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
13:02 21.04.2014.

Rusi vise nisu komunisti. Netreba im siriti ideologiju, a treba im trziste Evrope i ostalih. S ruskim energetima, Evropa bi bila naveci ekonomski factor u svijetu i Amerika bi izgubila svoje prvo mjesto. To je jedini razlog za posvadjati Ruse i Evropljane na racun siromasne Ukraine. Kako su banke u Americi i Evropi controlirane od istih Rockfellera, a u Rusiji nemogu biti, sve se lako razumije.

VL
RA
rasimcanaj
16:27 21.04.2014.

Treba par stvari razumjeti.Ukrajinci na zapadu su katolici a oni na istoku pravoslavni i bas ne obozavaju jedni druge. Pored toga na istoku je 8 milijuna etnickih Rusa.Tu jos nadodajmo 10 milijuna mjesanih brakova i tek tada mozemo barem donekle razumjeti koliko je to sve komplicirano.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
12:53 21.04.2014.

Nepobjedivi- O cemu ti fantaziras. Zapad ima 4o trliona drzavnog deficita, USA, Japan i EU, sama USA 17 triliona. 7 miliona gradjana su izbacili na ulice, banke im pomele nekretnine, 40 miliona zivi na socijali, EU 60 miliona nezaposlenih, pola drzava Euro-zone u defaultu s ekonomijom na koljenima. Rusija je Carstvo za ove, prebogata svim i svacim s najmanjim drzavnim deficitom na planeti.

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
16:26 21.04.2014.

Ovo,oglasio se i ukrajinski vrhovni rabin !!! Vrhovni ukrajinski rabin iz Donjecka o anti-semitskim letcima: "Ovo je politička namještaljka, okrutna provokacija - anti-semitski napadi na ruskom govornom području su rijetki, za razliku od Kijeva i zapada Ukrajine".

VL
RA
rasimcanaj
16:38 21.04.2014.

insideout 21.04.2014 u 15:04h ..........Pijani Jeljcin >>>> Jeltsman

VL
Avatar poklon1234
poklon1234
18:39 21.04.2014.

sve što rusi rade u ukrajini su učili od nato-a zadnjih godina... zato se zapadni političari ne snalaze u ukrajinskoj situaciji... dosada njihov zadatak je bio da brane i opravdavaju ovakve postupke... nije se lako 'prešaltati' ... ;-)

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
13:02 21.04.2014.

A to sta zemlje BRIKS-a prave 2 nova internacionalna organizma, svoju Svjetsku Banku i Monetarni Fond to nitko ne govori. ..ahahah.. evo zasto se ratuje.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.