Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzavrele strasti

Seksali se u autu na vojnom poligonu pa se prevrnuli na šiljke

auto nakon seksa,bor
Telegraf
27.07.2012.
u 08:52

Mladi ljubavnik automobil je parkirao preblizu ruba kanala ispod kojeg se nalaze metalni šiljci visoki tri metra. U ljubavnom zanosu vozilo se prevrnulo i mladi su završili na krovu

Mladić i djevojka iz Bora u Srbiji pukom su srećom preživjeli kada se vozilo u kojem su imali spolni odnos prevrnulo preko ruba kanala poligona na kojem vojska i policija vježbaju gađanje. Telegraf piše da je mladi ljubavnik automobil parkirao preblizu ruba kanala ispod kojeg se nalaze metalni šiljci visoki tri metra. U ljubavnom zanosu vozilo se prevrnulo i mladi su završili na krovu, ali srećom nije palo na obližnje šiljke, zaobišlo ih je za samo 10 centimetara.

Policija je bila iznenađena kada je primila mladićev poziv za pomoć s poligona. Nesmotreni ljubavnici izvučeni su iz automobila uz pomoć vatrogasaca te odvedeni u bolnicu gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Zbrinuti su na odjelu za ortopediju.

>>Prijateljicu će muškarac početi gledati kao seksualnu partnericu

Komentara 6

LU
luja
10:22 27.07.2012.

Cak im je i ljubav brutalna.

DU
Deleted user
09:20 27.07.2012.

Ma to je Slobodan Šijan snimao najnoviji film, a novinari pomislili da se uistinu dogodilo.

DU
Deleted user
09:25 27.07.2012.

Cure s tvrdim ovjesom se moraju pozicionirati u automobile s mekanim ovjesom (limuzinski tip) i onda nema takvih problema, ali je zaplet u tome što su vrlo skupi auti s takvim mekanim tipom ovjesa. Da se radilo o curi mekog celulitičnog ovjesa, ne bi došlo do tumbanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije