Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni fondovi

Šeks: Nije istina da su postojali crni fondovi u HDZ-u

šeks
Ivo Čagalj/Pixsell
14.09.2011.
u 15:37

Šeks smatra da je afera napuhana jer je riječ o nevjerodostojnim izjavama koje su procurile u javnost.

Nije moguće da su postojali crni fondovi. To je iznuđena konstrukcija – odgovorio je na novinarsko pitanje o posljednjoj aferi u HDZ-u Vladimir Šeks danas u Ogulinu. Smatra da je afera napuhana jer je riječ o nevjerodostojnim izjavama koje su procurile u javnost.

– Činjenica da je bivša blagajnica dopisivala imena predsjednice stranke i Vlade, dopisivala da je bila riječ o novcu za predsjedničku kampanju Jadranke Kosor, zakopala, pa iskopala... a u prvim iskazima ni riječi o tome, govori o krajnjoj nevjerodostojnosti takvih izjava – rekao je Šeks i naglasio da je ključno pitanje odgovornosti onih koji dopuštaju da sadržaji povjerljivih dokumenata iscure u javnost.

Ponovio je i da je borba protiv korupcije, napose političke, alfa i omega hrvatske politike, te da se nastoji kompromitirati i ocrniti ljude koji su glavni nositelji te borbe, a Jadranku Kosor, "koja je prva djelotvorno i ubojito povela tu borbu, 'umuljati' u korupcijsko blato".

Ključne riječi

Komentara 242

S1
slavonac 1
17:15 14.09.2011.

I njemu je odzvonilo pa se tijesi sa rakijom i vinom. On niti sam nezna sta prica jednom ovo drugi put ono. Seksa spremaj kofer za posjetu svom drugu IVI a za tobom ce i ostali.

ZK
ZKaquila
17:40 14.09.2011.

Ma da, Šeks će uskoro utvrditi da Ivo Sanader nikada formalno bio član HDZ-a, a kamoli predsjednik koji je postavio J.Kosor za svoju (prijestolo)nasljednicu!

OB
-obrisani-
18:06 14.09.2011.

ja ne želim više viceve o muji i hasi.... ....ja želim viceve o šexu i flaši !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije