Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorena nominacija
Povratak na članak

Vladimir Šeks bacio u vatru prijatelja Andreja Plenkovića

Gostujući u Nedjeljom u dva, Vladimir Šeks kazao je da bi Andrej Plenković bio dobar šef HDZ-a, ali i da sam mora odlučiti želi li se kandidirati

Komentari 89

HR
hrvatska91
22:53 14.02.2016.

Čujem uskoro će im se pridružiti i Jadranka Kosor..i Ivo Sanader..i Prgomet... Ma dajte, molim vas... to je unaprijed izgubljena bitka. G. Plenković, ostanite vi u EU parlamentu i ne nasjedajte na ovu udbo-podvalu. Tamo ste nam daleko potrebniji jer dobro radite svoj posao. Nisam siguran da bi se snašli u ovom "vučjem čoporu" i "pripremljenom paklu" kao vaš sadašnji stranački lider.

VL
Avatar Feniks
Feniks
22:54 14.02.2016.

Šeks je s Glavašem i Borbašima ukrao pobjedu za Sanadera pa znamo kako je to završilo.

VL
LO
lokun
23:32 14.02.2016.

Vlado odi u mirkvinu, uzivaj u zivotu kolikomozes uzivati.

VL
PA
Pape5
00:27 15.02.2016.

Teško žabu nagovoriti, da skoči u vodu, a prijatelj Plenkovič, kao ne zna!

VL
DU
Deleted user
23:32 14.02.2016.

Koliko vas plaća SDP za ovakve spinove? Jadno i providno...pljuc...

VL
Avatar navijač
navijač
23:20 14.02.2016.

Za šeksa nipošto nebi trebali glasati , nebi ga Stanković pozvao u emisiju i podržao na taj način da je "čist". Poslije Mesića, Sanadera,Kosorice, još nam treba samo Šeks.

VL
Avatar arhaika
arhaika
00:24 15.02.2016.

karamarko je podigao stranku na noge. on je najzasluzniji. cim su partijske kohorte protiv njega, vrijedi! plenkovica hvale kao sto su prgometa. ako oni hale, znam da nijd dobro.

VL
KE
kentie
09:39 15.02.2016.

Hrvatska91 sve potpisujem što si naveo. Pa nije Plenković od jučer i od sada. Inteligentno i dugoročno gradi karijeru EU diplomate i birokrate. Na primjeru Ukrajine dokazuje svoju izvrsnost i umješnost pregovarača. On je sasvim drugi svijet u odnosu naa Hrvatsku i ovdje samo gostuje i na uljudan i smiren način odgovara na pitanja radoznalih i ljubopitljivih. Plenković će svojih pet godina u EU parlamentu odraditi bez problema, a onda mu je samo nebo granica.

VL
ZE
Zemuncevic
00:04 15.02.2016.

Zasto u vatru komunjare,HDZ je demokratska stranka pa ako izadje na izbore i pobijedi onda ce on biti na celu umjesto Karamarka!!!! Ocito vama komunjarama je lakse nabití metar,znate gdje nego milimetar u glavu !!!!!

VL
Avatar dobry
dobry
06:56 15.02.2016.

HDZ funkcionira po principu serbijanske političke scene. Nijedan čelnik stranke nije završio svoj mandat na normalan način, da je "odradio" mandat i povukao se u zasluženu mirovinu i nastavio pisati memoare, ostao cijenjen kod puka...Doduše, niti je platio glavom za svoj uspjeh ili neuspjeh kao kod "komšija"(od Obrenovića pa do današnjih dana). Dr Tuđmana je viša Sila "zbacila" sa funkcije kada je puk već bio dobrano nezadovoljan njime, a svi znamo kako su završili Sanader i Jadranka Kosor. Obzirom na "balkanski" mentalni sklop članstva HDZ-a, osobnu i političku kulturu, te neopraštanja uspjeha boljima od sebe, ne očekujem da slična sudbina zaobiđe niti T. Karamarka. Oni koji su očekivali apsolutnu pobjedu HDZ-ove koalicije na izborima I TIME SEBI OSIGURATI UHLJEBNIČKA MJESTA neće mu nikada oprostiti, te je stoga posve izvjesno da će završiti kao Jadranka Kosor, u najmanju ruku. Preveliki je mentalni i kulturoroški jaz između "turske"( sa jedne strane) i "austrougarske" Hrvatske, sa druge strane.

VL
Avatar istovari
istovari
08:41 15.02.2016.

Plenković je intelektualac i europejac kakvog HDZ treba na čelu! Uz to ne brije glavu koja mu je pravilnih proporcija i nije bundevasta.

VL
KI
Kissinger
11:44 15.02.2016.

prije dvije godine pisao sam da bi Kolinda bila pravi kandidat za predsjednicu države a Plenković ili Stier za prvog čovjeka HDZ-ea.Kolinda je uspjela,nadam se da buje uspel jedan od ova dva dečka.

VL
ŠK
škurabura
00:34 15.02.2016.

Ovaj članak je prepun lažnih insinuacija.Niti je Šeks išta sličnog izjavio niti je to moguće izvući iz njegovih odgovora.Novinarka za sutra mora napisati tekst ,naravno obavezno spomenuti HDZ i napraviti aferu gdje nema.

VL
DU
Deleted user
08:02 15.02.2016.

Andrej Plenković na čelu jedinstvenog HDZ-a. OK!

VL
Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
02:31 15.02.2016.

Plenković je ostatk ostataka nekdašnjeg Tuđmanovog HDZ-a , akademski obrazovan (bez plagijata) i vizionar, strateg. Zečina je bivši špijun, mutavac i lopov. Uništio je stranku!

VL
Avatar tetina
tetina
05:38 15.02.2016.

VL niste nam obradili temu oko matića i glavaševića...jeste li to zaboravili ili niste smijali ...ili vam je "pao internet" ...ali evo vam jošjedne teme koju niste nigdje uvrstili ....znači riejšte naj prije matića i glavaševića pa onda Hrvate uu Argenitini ...BUENOS AIRES: STOTINE ARGENTINSKIH HRVATA PROSVJEDOVALO PROTIV VESNE PUSIĆ - U ARGENTINI JE "PERSONA NON GRATA"! 14. veljače 2016. - Pod vrućim ljetnim suncem, Hrvati u Buenos Airesu - njih nekoliko stotina - prosvjedovalo je protiv potpredsjednice Hrvatskog državnog sabora i bivše ministrice vanjskih poslova RH Vesne Pusić. Mirko Hasenay, predsjednik Hrvatskog Domobrana, pročitao je odluku Uprave Međudruštvenog odbora u kojoj se proziva Vesnu Pusić "personom non gratom" za Hrvate u Argentini! Pročitani su i pozdravi Hrvata iz Venecuele, Perua, Brazila, Njemačke, Australije i Hrvatske – posebno branitelja – te deklaracija potpore Hrvatskog Svjetskog Kongresa i Hrvata iz Paragvaja. Na skupu protiv Pusićke govorili su i Kazimir Kovačić – preživjeli svjedok Križnoga puta te Juan Safarriana, predstavnik armenske zajednice i predsjednik svih useljeničkih zajednica u Argentini. Podršku Hrvatima dala je i predstavnica japanske zajednice u Buenos Airesu Marija Agarie. Tomislav Frković, predsjednik Hrvatske zadruge, pročitao je deklaraciju Međudruštvenog odbora u kojoj se traži primjena Rezolucije 1481 Europskog Vijeća radi izjava potpredsjednice Hrvatskog državnog sabora Vesne Pusić, a također i zahtjev da se povuće njezina kandidatura za generalnu tajnicu UN-a. Zbor Hrvatskih Katoličkih Studenata zapjevao je usred Buenos Airesa pjesmu “Bože čuvaj Hrvatsku", a u prosvjedu protiv Pusićke pridružili su im se i brojni Argentinci. Skup su popratili i argentinski mediji, navodeći da Hrvatima u Argentini nije svejedno tko i kako vlada njihovom Domovinim. U medijima u Hrvatskoj o svemu - ni riječi!

VL
NE
nemanatrag
08:55 15.02.2016.

Izbor između Plenkovića i Karamarka je izbor između camemberta i kozjeg sira....

VL
ST
Stipeprof
06:24 15.02.2016.

Iz ovog što piše teutina može se izvući samo jedan zaključak: hrvatski iseljenici ne mogu prežaliti što u 2. svjetskom ratu nisu pobjedili Hitler i Pavelić.

VL
12
1234romi
08:52 15.02.2016.

Pet čavli za redom Tomo je "zabio" u srce SDP-u.Sada komunjarski mediji traže novog predsjednika HDZ-u.Ma mislim...Treća paradigma da ali kada se konačno i za sva vremena obračuna s ovim i ovakvim SDP-om.

VL
SS
sokac sa drave
11:32 15.02.2016.

Koji lukavi potez Karavase,kao unaprijediti ga kao savjetnikom predsjednice i onda sacekusa i noga u guzicu.Samo kamenjarski HDZ se malo presao jer Seks im moze puno zla nanijeti.Ako postavi Plenkovica za kandidata onda cijela slavonija i mnogi na sjeveru mogu birati novi HDZ cijeli za hrvatsku a ne samo za kamenjar.Tada vjerojatno Karavaso stvaraju novu politicku stranku cistu domoljubnu.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.