Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
haag

Šef odvjetničke ekipe: Šešelj je u petak bio klinički mrtav

'(FILES) A file photo taken on March 6, 2009 shows Serb ultranationalist leader Vojislav Seselj attending his trial on charges of crimes against humanity at the International Criminal Tribunal for the
'VALERIE KUYPERS'
10.01.2012.
u 16:35

Zoran Krasić optužio je Haaški tribunal za namjerno zapostavljanje zdravlja njegova klijenta

Vojislav Šešelj, haaški optuženik za ratne zločine koji je u petak prevezen u bolnicu, bio je klinički mrtav, izjavio je u utorak šef njegove odvjetničke ekipe Zoran Krasić.

Kako piše Press, Krasić je na konferenciji za novinare rekao da vođa Srpske radikalne stranke u trenutku odlaska u bolnicu nije bio pri svijesti, a da mu je čitavo tijelo bilo modro. U bolnici mu je iz pluća izvučeno nekoliko litara tekućine, na temelju čega su liječnici zaključili da je "došlo do srčanog i plućnog zastoja te kako je Šešelj bio klinički mrtav".

Krasić je također Haaški tribunal optužio za namjerno zapostavljanje Šešeljeva zdravlja, što je, tvrdi, ravno pokušaju ubojstva.

Komentara 34

TO
Toni50
16:50 10.01.2012.

Šef odvjetničke ekipe: Šešelj je u petak bio klinički mrtav, teško ga je vidimo nemoguče osuditi... Trde se gotovo 8 godina bezuspiješno a i recept kojim se Miloševića izlječilo nije baš uspio. Zato se iz sigurnosni razloga hrani samo konzervamaa ... Vodu mu nedaju konzerviranu !!!

OB
-obrisani-
17:00 10.01.2012.

Pa pobegao u Haag...

CV
crna vrana
16:48 10.01.2012.

Smrdi na dogovor Srbije i Tribunala da glavni srpski optuženici za ratne zločine ( Milošević, Šešelj i Kradžić) ne dožive presude, i da tako Srbija ostane pošteđena krivnje za rat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije