Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istra

SDP izgubio najveći istarski grad Pulu: Kajin neće biti župan

istra
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/8
02.06.2013.
u 20:20

U Puli je pobjedio IDS-ov Boris Miletić koji je osvojio 58,41 posto u odnosu na SDP-ovog kandidata Feđu Grbina

Prema rezultatima SDP je u Istri izgubio najveći istarski grad Pulu. Ondje je pobjedio IDS-ov Boris Miletić koji je osvojio 59,70 posto u odnosu na SDP-ovog kandidata Feđu Grbina, koji zasad 37,51 posto glasova.

U Istarskoj županiji uvjerljivo vodi IDS kanddidat za župana Valter Flego za 54,97 posto u odnosu na SDP-ovog kandidata Damira Kajina 42,63 posto.

- Počinje jedno novo doba za Istru i iskreno se radujem zbog Istre. Zbog toga počinjemo raditi odmah sutra kako bi ubrzali zbog Istre. Da ljudi u Istri za četiri godine žive bolje nego danas - rekao je Valter Flego.

Veliko slavlje vlada u stožeru IDS-a, Valter Flego primao je čestitke stranačkih kolega, a Miodrag Čerina novi dožupan i stari-novi gradonačelnik Pule Boris Miletić nisu skrivali oduševljenje.

Damir Kajin nije razočaran rezultatima, jer za njega je ovo tek početak.

- Ovo nije kraj. Ovo je tek početak. Počeo sam s kampanjom 3. siječnja bez ikakve potpore. Želim čestitati gospodinu Flegi. Želim vjerovati da ćemo Istru lišiti korupcije i nepotizma - kaže Kajin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije