Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZNAO IH SA ZAKONOM

Plenković s predstavnicima banaka: Pozdravile donošenje zakona, spremne su osigurati likvidnost Agrokora

plenković i predstavnici banaka
Foto: Vlada
06.04.2017.
u 19:12

Predsjednik Vlade predstavnike banaka detaljnije je upoznao sa Zakonom o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sastao se u Banskim dvorima s predstavnicima Sberbanka, VTB Bank (Austria), Erste&Steiermarkische, Raiffeisenbank te Privredne i Zagrebačke banke na njihov zahtjev.

Predsjednik Vlade predstavnike banaka detaljnije je upoznao sa Zakonom o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja, koji je danas usvojen u Hrvatskom saboru te nastojanjima koje poduzima Vlada Republike Hrvatske vezano uz financijske poteškoće u Agrokoru kako bi zaštitila gospodarsku i financijsku stabilnost Hrvatske.

Predstavnici Koordinacijskog odbora banaka pozdravili su donošenje zakona te izrazili spremnost da osiguraju likvidnost kompanije i sigurnost dobavljačima ukoliko dođe do primjene Zakona.

>> Banke spremne financirati Agrokor pod uvjetima "lex Agrokora"

>> U Saboru nakon višesatne rasprave izglasan lex Agrokor

Komentara 8

DU
Deleted user
19:14 06.04.2017.

Da li ce satorasi podici sator? Putin preuzima Agrokor.

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
19:11 06.04.2017.

nego, da li će živi zid spriječiti deložaciju gazde? :D

DO
dosaosam
19:38 06.04.2017.

Plenković i ekipa pakirajte kofere i van.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije