Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak na Pantovčaku
Povratak na članak

Grabar-Kitarović: Učinit ću sve da politiku maknem od reforme. Jokić: Zahtjev za razrješenje ne povlačim

Nismo spremni i dalje na politikantstvo u obrazovanju. Ovo je reforma nastavnika, ravnatelja, teta iz vrtića, roditelja i djece, rekao je Jokić

Komentari 176

Avatar transdanubier
transdanubier
15:58 31.05.2016.

koji fino odgojeni tip je taj Jokić: u društvu predsjednice države i nadležnog ministra, frajer zabio ruke u džepove, bez kravate, s raskopčanom košuljom. ne mogu vjerovati da je tip koji ima ovakve manire na tako odgovornom položaju! da su ga slikali negdje u parku, vjerojatno bi se popeo na prečku klupa a noge stavio na klupu kao što to čine neodgojeni klinci!

VL
GO
goran2hr
14:39 31.05.2016.

Jednostavno ne razumijem predsjednicu i ministra. Lijevo liberalna ekipa, izabrana od lijevo liberalne vlasti, kreirala je lijevo liberalni kurikulum i srećom po Hrvate to je propalo, a lijevo liberalni "stručnjaci" dali su ostavke. Jedino je još trebalo poslati reviziju da se provjeri kako i na što su potrošeni novci. Međutim sada se od njih prave božanstva, a predsjednica i ministar uporno pokušavaju "zajašiti (srećom) mrtvog konja", ne bi li kako taj ionako loš uradak dovršio (naplatio) do kraja. Tako da to već postaje iritantno. Na kraju, za predsjednicu i ministra sigurno nisu glasali ni Jokić, ni njegov tim, nego neki drugi ljudi, čijoj djeci sada izgleda treba uvaljati ovaj lijevo liberalni kurikulum.

VL
VE
verakruz
16:01 31.05.2016.

Vidi seljacine, ruke u dzepovima... ovaj seljo bi se pitao nesto... fujjjj

VL
LU
luftbrenzer
16:57 31.05.2016.

"Obvezala se da će učiniti sve kako bi uklonila političke utjecaje na proces reforme."-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. Dakle, ako sam dobro razumio, političarka koristi svoj politički utjecaj da ubuduće ne bi više bilo političkog utjecaja. Tu nešto ozbiljno ne štima....

VL
OL
olrajt
16:56 31.05.2016.

...ne znam čemu nagovarati čovjeka koji ne želi raditi(?) a ova fotografija sama za sebe govori sve:kurikularnu reformu radi čovjek koji drži ruke u džepu a stoji pokraj predsjednice!

VL
ZL
zlako
16:28 31.05.2016.

Nitko ne pita roditelje i djecu što misle o toj reformi.Oni ju nikako neče prihvatiti.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
17:48 31.05.2016.

I to je jedan Dr. ne mogu da vjerujem gdje je taj tip položio doktorat. Pa zar se u društvu Predsjednice drža ruke u đepovima. To pokazuje koliko je obrazovanje i poštivanje Hrvatske u njegovim vijugama. Nabio bih mu nogu u stražnjicu da letio daleko a skoro ne bi sletio na zemlju. To su komunistički odgoji koji mrze sve Hrvatsko a da se slikao uz Josipovića siguran sam da bi imao odijelo i to novo novcato sa kravatom i frizurom. Ovako je pokazao koliko poštiva ured Predsjednice. Pozdrav dobrim ljudima

VL
NJ
nada.jurincic
16:49 31.05.2016.

Pogledajte ovu sliku-DOBRO!Jokić drži ruke u đepovima u nazočnosti dame a razdrljen i bez krvate.TI bi nešto učija Hrvate??Ni ti ni TA pored tebe nemate šta naučit Hrvate.

VL
Avatar tetina
tetina
18:33 31.05.2016.

Kurikularna reforma je potpuna reforma cjelokupnog odgoja i obrazovanja. Osmišljena kroz Agendu 21, provodi je UN injegovi sateliti tipa UNESCO i sl na globalnoj razini. Jedna od definicija: the curriculum defines “why, what, when, where, how, and with whom to learn.” Osnovna zadaća takve reforme: izbaciti iz obrazovanja sve vrijedno i konstruktivno i unijeti bezvrijedno i destruktivno, kako bi novi naraštaji bili što nesposobniji za život, a vrlo sposobni za samouništenje. Nositelji takvih ideja su lijevi i liberalni (nasuprot desnima i klerikalnima). Tako je i kod nas. Tzv eksperte postavio je čelni sdpovac. S njim se slaže i predsjednica, koja podržava razbarušenog svrbina i ostale “eksperte” slične orijentacije. Oksfordski jokic i amerikanizirana predsjednica, majka djece školske dobi (usput, u američkoj školi), dobro znaju za spomenute ciljeve takve reforme, i stoga je moraju promicati i podržavati. Sutra će hrvatska telad zdušno blejati podršku propasti upravo njihove djece, u ime koje razbarušeni svrbin maestralno manipulira javnost, posebno urbanu gusad koja zuri u n1. Zato treba zaustaviti ovu reformu i vratiti se načelima odgoja i obrazovanja koja su uspostavljena još u antičkoj Grčkoj i živjela sve do pojave crvenila na licu Zemlje.

VL
AG
Agricola
17:04 31.05.2016.

A je li se Jokić očitovao na Milanovićevu izjavu danu jučer na NOVA-tv da je on osobno i njegova partija SDP postavila Jokića i društvo? Toliko o bajkama o "natječaju".

VL
DV
djuro.vidmarovic
16:35 31.05.2016.

Mladi gospodin, k tome prosvjetar, stoji pored Predsjednice s obim rukama u džepovima. Neka to više ne ponovi. Zbog sebe, naravno.

VL
Avatar 123456
123456
16:35 31.05.2016.

Ma kakvu bu to reformu napravil čovek kojemu manjka temeljnog kućnog odgoja, pa s rukama u đepu stoji pokraj predsjednice RH?! Sramota!!!

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
17:13 31.05.2016.

Svakako bi trebalo spriječiti snage koje su poražene u Domovinskom ratu i na haškom sudu da sad preko kurikula nastavnog odgoja pokušaju proturiti teze o "građanskom ratu" i sličnim stvarima. To uopće nije stvar hrvatstva ili nehrvatstva, to je stvar istine i laži. Srbija je izvršila agresiju na Hrvatsku i to je jedina istina koja nije utemeljena ni u kakvoj "nacističkoj ideologiji" nego u presudama ICTY-a i ICJ-a odnosno međunarodnog kaznenog suda za bivšu jugoslaviju i međunarodnom sudu pravde. Nakon tih presuda, optuživati Hrvatsku da je "izavala građanski rat svojim zahtjevom za samostalnost" nije samo antihrvatska rabota, već negiranje istine i presuda relevantnih međunarodnih sudova.

VL
NE
Neo001
19:32 31.05.2016.

Naravno, sam Zoran Milanović raskrinkao je Jokićevu veliku laž u intervjuu za Dnevnik Nove TV rekavši na temu kurikularne reforme: “Ja sam osobno formirao tu skupinu. Imali smo strategiju znanosti i obrazovanja, na čelu te grupe je bio profesor Budak. Nakon toga je formirana grupa za praćenje provedbe na čelu koje je opet Budak kojeg pola godine nisu primili ni Orešković ni ministar obrazovanja. Gospodin Jokić opet je bio naš izbor, ako ga ne žele, neka ga maknu”. Ajde Jokiću ne trkeljaj. Postavili su te SDP-HNS kamarila. Ne možeš se oprati. Koji normalni i civilizirani čovjek u Hrvatskoj može Domovinski rat nazivati postjugoslavenskim. Tko u Hrvatskoj može prihvatiti da djeca o Maruliću uče 10 stihova, a o filmu Bitka na Neretvi na 10 stranica. Bio si i ostao poltron Malog Musolinija i njegove udbaško-filokomunističke svite.

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
14:37 31.05.2016.

Kolinda se okreče kako vjetar puše. Tipična populistica.

VL
JS
ja sam gladan
18:49 31.05.2016.

Jokiću, sram vas bilo.

VL
DU
Deleted user
19:20 31.05.2016.

Tko je taj jokić i što on sve sebi dopušta. Reforma školstva mora ići dalje, ali bez ovog nametnutog crvenog kmera i njegove ekspertne grupe i njihovog tate zokija koji je ubacio ovo kukavičje jaje koje se usudi i ucjenjivati najviše informacije hrvatskog društva. Ne želimo još jednog šuvara koji je uništio generacije i generacije hrvatskih učenika.

VL
Avatar Musashi
Musashi
17:59 31.05.2016.

Jokić i društvo oko njega su se pobunili samo na najavu ukjučenja drugih u reformu, koji još nisu niti iznijeli svoje mišljenje i stavove, tako da su Jokić i društvo svojom pobunom samo rekli tko su u stvari i kako su otvoreni za drugačije mišljenje. Da su neke marke, kako se prodaju trebali su ih sam pozvati i napraviti javno sučeljavanje a ne odmah u uličnu pobunu.

VL
KA
kamenkovic
16:50 31.05.2016.

Vidi ovoga Jokica kako je nekulturan, drzi ruke u dzepovima, kao da igra dzepni bilijar.

VL
Avatar whitesox
whitesox
16:58 31.05.2016.

ako se izbaci politika,a šta onda ostaje za sdp?

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.