Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevezen u bolnicu

Sarajevo: Muškarac se zapalio pred hrvatskim veleposlanstvom

veleposlanstvo u bih
M.Perić/24 sata
05.01.2012.
u 16:06

Prema prvim informacijama, vatra mu je zahvatila noge i teško je ozlijeđen

Pred zgradom hrvatskog veleposlanstva u Sarajevu muškarac se danas polio benzinom i zapalio, potvrđeno je u MUP-u Kantona Sarajevo. Ozlijeđeni muškarac prevezen je oko 14 sati u bolnicu Koševo gdje mu je pružena pomoć. Kako prenosi Sarajevo x-com, muškarac koji se zapalio je 43-godišnji Sakib Balić iz Konjica. Prema prvim informacijama, vatra mu je zahvatila noge i teško je ozlijeđen.

Kako neslužbeno doznaje Sarajevo x-com, Balić je došao u hrvatsko veleposlanstvo tražeći neka svoja prava, a prethodno im je pisao pisma. No, kako u veleposlanstvu zahtjeve građana primaju od devet do 11 sati, rečeno mu je da dođe sutra, nakon čega je on počeo vikati te je izvadio bocu, polio se benzinom i zapalio.

Komentara 320

OB
-obrisani-
22:40 05.01.2012.

Metalno retardiran očito si i ti u prozvanoj kategoriji... Nemam baš snage svima vama objašnjavati osnovne pojmove a i teško je , mislim nemoguća misija

OB
-obrisani-
01:14 06.01.2012.

LN

VA
valis
21:00 05.01.2012.

Kao što toliko vrijedi i svaki pravoslavni Hrvat koji je ratovao na nasoj strani..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije