Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Sanaderu povratak iz SAD-a donio još negativniji imidž

sanader (1)
Rober Anić/PIXSELL
06.10.2010.
u 17:22

Glavni su pozitivci Josipović i Rohatinski, a podrška premijerki Kosor i njezinoj Vladi i dalje se topi.

Povratak Ive Sanadera iz SAD-a donio mu je još negativniji imidž nego proteklih mjeseci, pokazuje mjesečno istraživanje Crodemoskopa. Za 32,4% ispitanika glavni je negativac, na drugom su mjestu "svi političari", a Ivan Šuker je najnegativnije doživljeni HDZ-ov političar.

Glavni su pozitivci predsjednik Josipović i guverner Rohatinski, a podrška premijerki Kosor i njezinoj Vladi i dalje se topi, dobiva tek mršavu dvojku kao prosječnu ocjenu. U stranačkim preferencijama SDP i HDZ su i dalje na vrhu, s time da SDP vodi, a prag prelaze još samo HSS i HNS.

Komentara 26

ST
stefj
17:40 06.10.2010.

He, he narod nikad zadovoljan. Kad je bio gore, bio je negativac jer se ne vraća, sad kad se vratio, još je gore, sad je negativac jer se vratio...

UT
utatica
20:24 09.10.2010.

Zamislite kad Barišić umjesto Sanadera optuži Mesića, to bi bilo jedino pravedno pa da taj gad na svojoj koži iskuša šta znači lažno svjedočenje.

OB
-obrisani-
11:19 08.10.2010.

Po, V.L.-u, bilo bi bolje, da se, kao Glavaš....\"junački\", skrivao u tuđoj zemlji i, tamo.....\"junačio\"!!???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije