Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera Planinska
Povratak na članak

Sanader: Žrtva sam političkog progona i zbog toga pati i Hrvatska kao zemlja

Pojasnio je da mu je Colnar o tome poslala pismo, kojeg tvrdi Sanader, nema u spisu.

Komentari 5

GU
General_U
13:03 22.01.2016.

sanader je očito premalo krao, jedini on je završio na robiji a u ovoj zemlji su opljačkane milijarde on je obični kokošar za velike lopuže koje nitko ne proganja.

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
11:06 23.01.2016.

jaca kosor je ovdje kljucna figura,,,, mislim da je red da i ona dodje pred sud

VL
KS
krao_sam
10:41 22.01.2016.

svi se nkrali ko stoka i pozaposljavali svoje,a sency je kriv ali nista.manje od drugih. onda pustite i njega na miru svoje je odradio za postenje.

VL
VE
verrmaj
20:01 22.01.2016.

Ajde Sanaderu bijedo jedna ,pokrao si drzavu pa si htjeo da zbrises kao jegulja , da si imao cistu savjest sjedio bi tu gdje jesi . Kad vratimo film nazad ,u vrijeme dok si bio na vlasti svi su pred tobom strepili zato sto si se ponasao kao diktator a u stvari si veliki jadnik , vjeruj mi da se negdje sretnemo mogao bih ti pljucnuti u lice i zato sam za to da te strpaju u najtamniju celiju

VL
IB
ivan.biljan68
17:39 22.01.2016.

Nemoj Sanaderu kakiti,bolje da si ostao u Austriji,kad ti je tako dobro išlo...došao si u HR.sa izračunom--Zna se,popaliti državu,kao i Kutle i Gucići,prokletnici,a poslije"malo Vitra" i ti i Gucići i Kutle.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.