Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabina Glasovac
Povratak na članak

SDP-ovka o Sanji Orešković: Na kontroli ženskog tijela neki žele graditi svoje političke karijere

Čin dviju najistaknutijih osoba prosvjeda, Željke Markić i supruge Tihomira Oreškovića, djeluje malo licemjerno, kaže Sabina Glasovac

Komentari 82

DE
derin
23:41 24.05.2016.

Kako ove glume moralne vertikale, a o protuzakonitoj prodaji CO-a, predstecajnim nagodbama, Zagreb tower, migovi, pola milijarde Jakovine ni rijeci, sramotnom lex Perkovic s kojim su nas osramotili u EU isto ni rijeci.

VL
PU
Pukovnik10
23:18 24.05.2016.

samo dam da prodam

VL
OB
ObrenM
23:46 24.05.2016.

Stravicno je da su ovi novokomponirani Sdp komunisti mahom ateisti i protivnici svih krscanskih vrijednota.Daleko su opasniji od onih generacije iz 2 svijetskog rata.

VL
AL
Alkana
23:42 24.05.2016.

Toliko uobraženosti i narcisoidnosti ima još samo njen Veliki vođa!

VL
JK
ja-kan
23:53 24.05.2016.

Pa što se ova "moralna veličina" Sabina nije javljala kada je Zoki zlorabio položaj koristeći policijski helikopter za privatne letove ili zašto niti da zucne o privatnim poslovima Zokijevog brata s državnim ustanovama i poduzećima dok je Zoki bio premijer. Ah da boji se da ne doživi sudbinu Baldasara :)

VL
AL
Alkana
23:40 24.05.2016.

Gđa Sabina nije malo nego puno licemjerna. Govori o kontroli tijela a ne zna očito ni ona ni njene pristalice kontrolirati svoje tijelo. Da znaju, ne bi bilo potrebe za pobačajem i svi bi bili sretni i zdravi. Može see uživati u seksu, ali odgovorno i zaštićeno, tako da zbog naše neodgovornosti i komocije ne nastrada nevino biće, Dakle, drage Sabine i njoj slične, imate pravo na izbor, ali prije nego dođe do začeća djeteta!

VL
MS
mare_split
23:33 24.05.2016.

'Razina' ludost...i komunjar...a nadmašuje dimenzije Svemira! Pažljiviji i redovitiji štioc ovog anacionalnog portala morao je moći zaključiti kako se radi o kolektivnom ludil..u 'poraženih snaga' anacionalne koalicije! Tko su ovi likovi poput ove 'proleterke'? Što su to korisno po RHH i Narod u svom životu učinili! Zar su 'pramjera' za razum, inteligenciju, moralnost, etičnost, ...? Ovaj medijski 'bum' buda...la koje se silno trude uništiti domoljubnu Vlast, čini to kako bi spriječio provođenje ISTRAGA kriminalnih djela kokošinjara! Nadam se da u tome ne će uspjeti i da će, npr., braco Šmrkavog (di je? kriza ili 'triježnjenje'?) ljetivanje na Filipinima, kamo se je 'sklonio', zamijeniti 'svijetlom' remetinečkog sobička! Domoljubna, kad li ćete se POKRENUTI? DUDDI, 'Avioni', 'Rusi', Ježić, Slinić, DINA, IPARD, MJERE 4, 'šećer' i još puno svakojekog kriminala nude nam rješenje: nužne su istrage!

VL
ST
stric7
00:08 25.05.2016.

...znači sabinice ako se bilo tko iz stručne javnosti izravno uključi u kurikularnu reformu ti i jokić , naravno i jova jovanović ćete to proglasiti političkim uplitanjem ..... samo ste ti , jokić , jova jovanoć , višković , tomić - kanta i ostala perenosporalna neman stručni .... a svi ostali su politikanti ....genijalno proleterko , genijalno si se dosjetila...

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
00:10 25.05.2016.

Pucaju komunjare iz svih oružja no uzalud im sve to, prozreli smo vas. Hrvatska se ponovno budi :)

VL
KA
Karas
23:39 24.05.2016.

koliko uzimas za kompletnu uslugu??

VL
IB
Ivan Brusić
23:55 24.05.2016.

Ja sam čuo slijedeću priču: gospođa Orešković je pokušala priupitati SDP-ovku Glasovac da li smije ići na prosvjed, ali Glasovac nije došla na vrijeme na posao (kao ni na sjednicu Odbora).

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
03:55 25.05.2016.

VL i njegov portal, kao i bratska 24 sata, svaku i najblesaviju izjavu komunjara i četnika objavljuje do zadnjeg slova...bez kraćenja! Ova SDPkomunjarska zmija, sikće li sikće, ne vodeći računa o smislu onoga što ispada iz nje! Predbacuje Markićki nekakvo "učešće" u proizvodnji kontraceptivnih sredstava?! A to je vjerojatno grijeh za komunjare, jer se djeluje da ne dođe do začeća, pa su vjerojatno krivi i proizvođači prezervativa, jer sprječavaju neželjenu trudnoću, a onda nema ni prolijevanja krvi, ni "materijala" antifašistima, feministicama, lezbama, i ostalim "naprednim" članovima društva, da organiziraju antiprosvjede, da vrijeđaju i prijete, što je za njih normalan postupak za nametanje svojih stavova većini koja se, gle čuda, ne slaže sa njima! I ova kreatura, ni manje ni vše, zahtjeva da Šustar da ostavku, u roku od sat vremena (!!!), ako ne prihvate kurikularnu reformu kako ju je ovaj,od njih postavljen, čedo zamislio, jer niko u cijeloj Hrvatskoj ne zna bolje od njega šta je najbolje za male Hrvate! Možeš mislit! Prije bih vjerovao u dobronamjernost nekog talijana, španjolca ili turčina, nego u njegovu! Šta su rekli najstručniji ljudi iz instituta "Ivo Pilar"...na njih se nije osvrnula, jer nema osnova diskreditirati njihovo mišljenje...a bit svega je zašto, komunjare i velikosrbi, vode tako žestoku kampanju za prihvaćanje tog kurikuluma...jer je u njega, na perfidan način,ugrađen način kako hrvatskoj djeci isprati mozak da uopće nije važno da imaju osjećaj nacionalne pripadnosti...da ih dehrvatiziraju!! To je bit ove kurikularne reforme...stvoriti nove generacije ljudi, u Hrvatskoj, bez osjećaja nacionalne pripadnosti i da prevlada misao, kao u SAD-u,da smo samo državljani Hrvatske,a ne da smo Hrvati! SDP sad lansira izmišljene afere, jednu za drugom, računajući na narodnu glu.po.st, na mlako reagiranje HDZ-a i na MOST-ovo odrađivanje posla u njihovu korist, a u sastavu Vlade! Ovo nas vodi u ponor!!!

VL
TE
texas
00:13 25.05.2016.

vidio ovo,nema crvenih kmerova,ni jedan komentar?

VL
SJ
srecka.janja
00:35 25.05.2016.

Gdje SDP nađe ovoliko demagoga, zgubidana, koji sve neistomišljenike škartaju, pljuju bez imalo srama. Ali, gospođa Glasovac će se brzo brzo potrošiti, demagozi za kratko vrijeme postanu dosadni.

VL
PL
@ploto@
06:30 25.05.2016.

Komunjara sebe stavlja u objektivan položaj,a svi drugi su po defoltu su subjektivni .Baš ono iritira.

VL
GM
Gusta magla
06:10 25.05.2016.

Jos jedna koja je prosla na usmenom kod Mile Braunovskog

VL
KA
kamenkovic
04:16 25.05.2016.

Pa mislim,ono, zar je taj srbijanac Jokic sveta krava? Lik je postavljen od SDP-a i sto se cudite ko pura dreku ako ga nova vlast zeli smjeniti, sto je sasvim legitimno!

VL
SL
stalno lazu
06:33 25.05.2016.

Ovaj svijet ipak možda ne pripada sdp u.

VL
DU
Deleted user
06:56 25.05.2016.

Još jedna u nizu gospođa koja se zalaže za legalizaciju abortusa odnosno zalaže se da se može prašiti koliko voli (a vole sve jako) i želi pa ako se nešto desi da se bez posljedica ode doktoru na čišćenje. To što su ubile buduće živo biće....ma koga boli, Važno da se može prašit kad im se oće bez straha za posljedice.....!!! Treba donijeti zakon u kojem se dozvoljava abortus samo ženama čije je zdrastveno stanje i ugrožen život tom trudnoćom, druge , kad su znale širiti noge, neka se znaju pomučiti u odgoju djeteta. Pamtim riječi jednog doktora ginekologa...."Grozan je osjećaj kad u godinu i pol tri puta na abortus dolazi klinka od 14 godina, kćer uglednog društveno političkog gospodina....!!!!

VL
IH
iron.hide.54966
06:49 25.05.2016.

A tko si ti, veliki vođa naredio da svi kad im se pruži prilika pljuju po drugoj strani i usput sebi grade karijeru.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.