Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Radit ću dokle god sam zdrava'

Sa svoje 92 godine, ona je najstarija zaposlenica McDonald'sa u svijetu

Restorani McDonaldsa u Aziji
Foto: Reuters
1/3
09.05.2016.
u 17:30

Osjećala se usamljeno i dosađeno, pa 1998. uz pomoć praunuke pronalazi posao u lokalnom restoranu, u kojem planira raditi dokle god je zdrava

Singapurka Goh Gwek Eng sa svoje 92 godine najstarija je zaposlenica McDonald'sa u svijetu. Preživjela je i japansku okupaciju, a u lancu brze hrane radi posljednjih 18 godina. Ima petero djece, desetero unuka i dvadeset praunuka.

– Većina moje obitelji sada je zaposlena ili ima vlastitu obitelj. Kuća je prilično tiha – rekla je Goh za Straits Time.

Osjećala se usamljeno i dosađeno, pa je 1998. uz pomoć praunuke pronašla posao u lokalnom McDonald'su. Restoran je udaljen 20 minuta od njezina doma, a budući da je Goh stekla dugogodišnje iskustvo radeći kao kućanica, ono je poslužilo i na novom poslu.

Sposobna je pripremiti sve što zatraže u restoranu. Iako, kaže da joj je najteže pripremati pržene krumpiriće zbog visoke temperature friteze. 

- Kolege mi pomažu kada primijete da nosim teške stvari ili ako ne stignem primiti sve narudžbe - kaže Goh. Iako je posao monoton i psihički zahtjevan, Goh u njemu uživa jer ju čini aktivnom. 

- Planiram raditi dokle god sam zdrava - zaključuje uporna Singapurka. 

>> Evo kako nastaju cheeseburgeri iz McDonalds'a

>> Poreznici im poslali račun od 300 milijuna eura!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije