Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ušao bez problema

Sa sačmaricom ušao u katolički vrtić pa se upucao pred djecom!

lovačka puška,portal
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
16.05.2013.
u 14:10

Samoubojica se u četvrtak sa sačmaricom ušetao u vrtić u Parizu te potom pred nekoliko djece podigao oružje, uperio ga prema sebi i zapucao

Nekoliko djece vrtićke dobi svjedočilo je samoubojstvu 60-godišnjeg muškarca, javlja BBC. Samoubojica se u četvrtak sa sačmaricom ušetao u katolički vrtić u Parizu te potom pred nekoliko djece podigao oružje, uperio ga prema sebi i zapucao.

Na mjesto događaja stigli su policija i liječnici, no muškarcu nije bilo spasa. Još nije poznato se kako je muškarac bez većih problema ušetao u vrtić koji se nalazi u mirnom kvartu u kojem žive imućniji Parižani. Nepoznate su i okolnosti pod kojima si je oduzeo život.

Neka su djeca posvjedočila o krvavom prizoru.

- Čuli smo pucanj i vidjeli krv. Muškarac je pao na zemlju - rekla je jedna djevojčica dok je jedan dječak kazao kako je mislio da je u vrtić došao terorist. Vlasti su u školu poslale psihologe i stručnu pomoć. Oni će pružiti potporu djeci i osoblju ustanove.

>>Maloljetnik unajmio ubojice da mu smaknu oca i sestru

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije