Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prešao granicu
Povratak na članak

Ukrajinci uništili dio ruskog konvoja koji je ušao u zemlju

Osim tog konvoja još jedan konvoj došao je blizu ukrajinske granice, ali u utorak navečer nije prešao na ukrajinski teritorij.

Komentari 260

CE
cenzura
09:22 15.08.2014.

Zar nije i tkz JNA 1991 ulazili u Hrvatsku pod krinkom sprečavanja sukoba i kaj ti ja znam čega a dobro znamo kaj se nakon toga događalo. Povijest se ponavlja zar ne!?

VL
DU
Deleted user
12:35 15.08.2014.

Srbi u Hrvatskoj 91e,Rusi u Ukrajini danas,iza jednih je stajala ideja Velike Srbije,iza drugih ideja Velike Rusije. Jadnici ovdje koji sad plješču Putinu,pljeskali su onda Miloševiću.

VL
BU
bubimir55
12:24 15.08.2014.

U tijeku je invazija na Ukrajinu od strane Ruske Federacije. Sramotno je što novinarska piskarala ne nazovu to pravim imenom. U 21. stoljeću najveći KGB šljam vodi jedan od najgorih osvajačkih ratova protiv neovisnosnosti Ukrajine. Koriste iste metode propagande kaoo i Miloševićev režim 90'.

VL
WI
wisdom
09:42 15.08.2014.

sve je ovo dječija igračka, problem će bit ako to učinu sa tenkovima i bombarderima. to bi bila katastrofa.

VL
Avatar Matija22
Matija22
11:53 15.08.2014.

Sve zemlje evropske zemlje bježe od rusa nitko ne želi imati pijansku državu

VL
Avatar El Indio
El Indio
11:20 15.08.2014.

Sve vec poznato, konvoj ide prema Ukrajini, Rusi bacaju cvijece a kasnije ce kolona traktora za Rusiju

VL
NE
Neonacionalist
10:50 15.08.2014.

Mislim da će se Amerikanci zadovoljiti time da Rusima prirede novi Afganistan u Ukrajini, neće oni izravno intervenirati tamo kao što nisu ni u slučaju Afganistana 80-ih ali će oružano i materijalno potpomagati Ukrajince kao što su mudžahedine i Bin Ladena , za one koji ne znaju upravo je dugotrajni, iscrpljujuči rat u Afganistanu dobrim djelom doprinio raspadu SSSR-a a vjerovatno sada Ameri očekuju slični scenario u odnosu na Putinovu Rusiju . U svemu tome najviše će stradati nesretni Ukrajinci, posebno ovaj proruski dio stanovništva na Istoku zemlje koji je bio industrijski najrazvijeniji ali nakon svega ovoga će vjerovatno biti najsiromašniji i najuništeniji.

VL
Avatar MihaNN
MihaNN
13:46 15.08.2014.

Za neke usijane glave ovdje,rekao bi najprije sjetite se Groznog i orgijanja Rusa tamo. Isto bi se moglo ponoviti u Donetsku. Piskarate ovdje o ‘bratu’ Putinu,povlačite neke paralele sa židovima i njihovoj agresiji na Gazu. Ako imate hrabrosti povucite onda paralelu sa agresijom na Hrvatsku 1991e,skoro identičan razvoj situacije,veliki brat ko fol ‘štiti’,ustvari gura u prvi red malog brata da gine za njega. Zaboravljate kako se Rusija ovjekovječila svojim herojskim potezima u Čečeniji. Pa da vas podsjetim društvance; Grozni je domena žestokih borbi između prosinca 1994 i veljače 1995, što je u konačnici završilo osvajanjem grada od strane ruske vojske.Tijekom napada između prosinca 1994 i ožujka 1995 cijeli središnji dio grada bio je bombardiran(20.000 do 25.000 stanovnika je poginulo). Grozni je ponovno poprište borbe na početku drugog čečenskog rata,u bitiki za Grozni (1999-2000) poginule su tisuće ljudi.Ruske snage su ispalile 25.10.1999 pet SS-21 Scarab raketa na prepuni bazar i porodište,više od 140 ljudi mrtvih i stotine ozlijeđenih (poznati 'masakr tržnice Grozni'). Nakon ruskog bombardiranja između listopada 1999 do veljače 2000 , gotovo sva stambena područja su ostala u ruševinama ili su bila teško oštećena. 40.000 stanovnika su preživjeli ruske napade,više od 5.000 poginulo.Osim uništavanja stambenih objekata, sva industrijskih poduzeća su također uništena tijekom rata ili opljačkana. Velik dio infrastrukture je bio u ruševinama, dok su skoro sve zdravstvene institucije uništene.

VL
TE
tejanolejano
13:50 15.08.2014.

Cudno je kako se u bilo kom konfliktu cuje samo glas Gardijana, CNN-a, BBC-a... Oni kroje istinu i odlucuju o tome ko je dobar a ko los. Zanimljivo je i to da su to sve anglosaksonski mediji. Istih onih kojii su istrebili indijance u severnoj americi i Aboridzine u Australiji, da ne pominjemo sve njihove "podvige", lista bi bila predugacka. Najgenocidnija politika na svetu odredjuje sta su to moral i etika. Dobro je da ljudska rasa uopste postoji s obzirom na to ko joj odredjuje pravila.

VL
BI
billynik
12:30 15.08.2014.

Tko još vjeruje britanskoj propagandi?

VL
ST
Startrack
12:16 15.08.2014.

I opet mrzitelji svega zapadnog, potomci komunjara i oficira dodjosa tj potomci okupacije Hrvatske, nalaze opravdanje. Ovaj put nisu Zapadnjaci platili okupatore nego nekakvi bankari naredjuju Ukrajincima sta da rade. Cak i kad bi tako bilo cinjenica je da Rusisi hoce da okupiraju dio Ukrajine. Naprijed Ukrajina u borbi za slobodu.

VL
PL
@ploto@
15:18 15.08.2014.

Trgovinske sankcije EU Rusiji vratiće se Europljanima kao “pucanj u vlastite noge”, izjavio je danas mađarski premijer Viktor Orban u intervjuu za lokalni radio. “Sankcije (uvedene Moskvi za njenu ulogu u ukrajinskoj krizi) pogađaju više nas nego Ruse”, rekao jee Orban i dodao da se “u politici to zove pucati u vlastitu nogu”.

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
10:14 15.08.2014.

Po mraku zemljanom stazom i k tome kroz rupu u žici. Ovo kao u Mirko i Slavko. A novinar Quardiana je vjerovatno cijelu noć tamo čekao kako bi prebrojao vozila. Nije bilo teško jer vjerovatno postoji samo ta jedna rupa u žici.

VL
PL
@ploto@
11:15 15.08.2014.

EU i Rusija trebaju jačati odnose i izbaciti američke luzere,kojima prijeti kolaps usd pa žele započeti novi svjetski rat.Sankcije prema Rusiji i uzvratne prema EU,jedino koriste kriminalnoj korporaciji USA.

VL
PL
@ploto@
15:07 15.08.2014.

Danski stručnjaci predviđaju da će Rusija i EU uskoro okončati rat sankcijamaStručnjaci najveće danske banke Danske Bank u izvještaju posvećenom posljedicama ukrajinske krize za europsku ekonomiju predviđaju da će sankcije Europske unije i uzvratne mjere Rusije biti ukinute za najviše tri mjeseca, prenosi ITAR-TASS. ''Daljnju eskalaciju trgovinskog rata ne bi mogle podnijeti ni Europska unija ni Rusija. Zato će EU odustati od sankcija u roku od 1 do 3 mjeseca, a zatim će i Rusija ukinuti uvedene recipročne sankcije'', smatraju autori izvještaja. ''Europska unija i Rusija će imati ogromne gubitke ukoliko ne uspiju očuvati bilateralnu trgovinu energentima usprkos konfliktima. Zato je rizik od eventualnog kratkoročnog prekida isporuke energenata relativno malen, a cijene nafte i plina neće naglo porasti'', objašnjavaju stručnjaci

VL
DP
Dule Pacov
21:59 15.08.2014.

amerima je ovo poslednja slamka spasa... putin igra kraljev gambit, zrtvuje pijuna zarad otvaranja, ameri nit znaju za igru sah, nit za vojnu strategiju, niti ista znaju sem da se fukara kupuje novcem, cast, cojstvo, bruka...

VL
NE
Neonacionalist
10:30 15.08.2014.

Amerikanci su preko svojih agenata ili lutaka u Kijevu ušli Rusima u dvorište nakon propale intervencije u Siriji koju su Rusi spriječili gdje su opet podržavali islamiste koje sada bombardiraju u Iraku , nema tu nikakve pravde ni pravednosti samo goli strateški interesi , a cilj Amerike je jasan - spriječiti jačanje Rusije i staviti je pod svoju kontrolu i postaviti tamo opet nekog svog Jeljcina koji je toliko oslabio Rusiju da je to bilo tužno gledati ali sumnjam da će to Rusi opet dopustiti, a sve pod krinkom nekakvih tobožnjih ljudskih, građanskih gay prava i ostalih gluposti koje samo naivci puše a iza svega se krije američki kapital i vel.multinacionalne kompanije koje žele ovladati svijetom a jake neovisne države poput Putinove Rusije im u tome smetaju, sramotno je kako se uopće prikazuje Putina u zap. medijima ali to je druga priča, znamo ko vlada tim medijima . A da ne govorim kako je smješno kad Amerikanci govore o ruskoj agresiji na Ukrajini, a oni izvršili klasičnu agresiju i invaziju na suvereni Irak pod lažnom izlikom da Sadam gomila oružje za masovno uništenje što se na kraju ispostavilo kao čista laž i nikom ništa. Da ne spominjemo činjenicu, da je trenutna vlast u Kijevu došla nelegalnim putem kroz nasilni državni udar je srušena ranije demokratski izabrana vlast, koja jeste ogrezla o korupciju ali koja vlada u Ist.Europi nije pa i naša bivša , opet postoje demokratske procedure koje su ovdje lijepo zaobiđene uz pomoč uzorite i največe američke demokracije.

VL
AS
ASERAGUD
07:25 16.08.2014.

U rano jutro najbolje je za smetnje u probavnom traktu pročitati ove kometare i WC ti ne gine... Sramotno je da se svi igraju ustaša i četnika a nitko da ne podigne glas te kaže : DOSTA. Dosta ubijanja i i razaranja u ime bolesnih ciljeva močnika koji igraju svoju igricu u živo jer im unuci ne daju kompjuter pa da se igraju rata na njemu. Shvatite ovo je već odavno prestalo biti smiješno, ovo bi svakog normalnog čovjeka trebalo zabrinuti i svatko od nas bi se trebao zapitati: Kuda ovo vodi... Zašto svi vi zveckate oružjem, što se ne bojite za budućnost svoje djece, unučadi...? Zašto svi se ne ujedinimo i pošaljemo poruku na obje strane: DOSTA

VL
IN
incogrito
13:01 15.08.2014.

domaci rusi razvaljuju huntu.. hunta posipa donjeck bijelim fosforom.. na unistenim ukrajinskim vozilima oznake na engleskom jeziku.. unisteni hummeri.. nece dobro hunta proci.. ukrajinski rusi brane svoje.. oni nisu u osvajačkom pohodu za razliku od hunte

VL
DU
Deleted user
12:23 15.08.2014.

Našla se hrpa starkelja da rješava svjetske probleme a domovi nam trunu u vodi.

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.