Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demantirao uhićenje

Ruski mediji: Roman Abramovič je uhićen! FBI: To nije istina!

'(FILES) A file picture taken in London on October 4, 2011, shows Chelsea Football Club's Russian owner Roman Abramovich arriving at London's Court of Appeal. Russian oligarch Boris Berezovsky lost
Reuters/PIXSELL
25.03.2013.
u 15:25

Nagađalo se kako je Abramovič uhićen zbog istrage smrti njegova bivšeg poslovnog partnera Borisa Berezovskog koji je prošli tjedan preminuo u Londonu pod sumnjivim okolnostima

U ruskim medijima pojavila se informacija kako je uhićen milijarder Roman Abramovič, no njegov glasnogovornik demantirao je tu informaciju, piše Business Insider.

Informaciju o uhićenju objavila je ruska RBC TV koja je izvijestila kako je milijardera uhitio FBI.

Nagađalo se da je Abramovič uhićen zbog istrage smrti njegova bivšeg poslovnog partnera Borisa Berezovskog koji je prošli tjedan preminuo u Londonu pod sumnjivim okolnostima.

Informaciju o uhićenju odmah je demantirao i FBI.

>> Boris Berezovski: Moj život nema smisla, želim se vratiti u Rusiju

Ključne riječi

Komentara 7

UK
UKUSA
16:33 25.03.2013.

kako brzo demantira FBI kad im treba

RE
@rea
17:50 25.03.2013.

A kako su Rusi odmah objavili, kad im treba.

ST
stomugromova
18:26 25.03.2013.

Totalna nelogičnost.Abramovič je zadnji koji bi imao interesa da likvidira Berezovskog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije