Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeta situacija
Povratak na članak

Ruski konvoj ušao u Ukrajinu: 'Ovo je izravna invazija'

Nakon što je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov najavio da konvoj više ne može čekati vozila su prešla granicu

Komentari 141

Avatar noesiss
noesiss
22:37 22.08.2014.

Oni su izvrsili drzavni udar na demokratsku Vladu narodu, poslali ljude u rat da pucaju na svoj narod,izjavili javno da ce zabraniti Ruski u Ukrajini, doveli neonaciste s kukastim krizevima na Majdan, a humanitarni konvoj nazivaju invazijom. Ne znam sta ceka Putin, sta ne isamara tu gangstersku bandu i zastiti svoj narod od tih zlikovaca.

VL
BF
brkonja fra brkati
22:56 22.08.2014.

Našim su generalima sudili radi prekomjernog granatiranja Knina,što je bila farsa nad farsama.Ovdje je to 100 x intenzivnije,nego što je bilo u Oluji,glede bomrbardiranja civilinih ciljeva.Zapadni procionistički mediji uopće ne objavljuju slike iz tih gradova da se ne vidi stupanj razaranja.

VL
BF
brkonja fra brkati
23:29 22.08.2014.

Ne znam zašto se svi koji ne nasjedaju na procionističku medijsku propagandu nazivaju rusofilima i srbima.Ti koji tako nazivaju druge,uzimaju sebi za pravo da oni kao govore u ime naroda i svih nas.Ovdje se radi o interesima EU,koji su ugroženii od SAD ,a ponajviše od smiješnih EU marioneta,koje umjesto da vode politiku u interesu svojih naroda,oni provode procionističku politiku u korist SAD.Daju ratoborne i provokativne izjave.Ti neodgovorni šarlatani ne shvaćaju da će u toj igri najveću štetu imati EU,a najmanju USA.

VL
OP
opančar
23:18 22.08.2014.

samo ih razvali putine do kraja, obama će i merkelica malo vikat tralala, tralala i ne bude na kraju niš.hi,hi.

VL
BF
brkonja fra brkati
22:53 22.08.2014.

Carl Bildt je bildebergova pudlica,lažljivac i provokator.Uostalom tko ga vise pamti po zlu od Hrvata.

VL
DU
Deleted user
23:29 22.08.2014.

Dokle seže ovo licemjerje, danima ne dopuštaju ulazak konvoja iako su ga pregledali a sad kukaju kako je RUsija izvršila invaziju. Budu li to prizivali moglo bi se i dogoditi.

VL
GA
galileja
00:23 23.08.2014.

zanimljiva ova neka invazija,da bar kod mene doma ovak neko napravi invaziju pa me zatrpa brašnom,uljem,sokovima i svim ostalim potrepštinama....al ajde od ljudi koji su došli na vlast snajperima ,koji ruše svoje gradove i ubijaju sopstveni narod su ovakve izjave normalne .....

VL
Avatar noesiss
noesiss
00:36 23.08.2014.

afrodita - joj o cemu ti govoris. Kakav Americki standard, pa ameri ti imaju 17 triliona drzavnog deficita, citava planeta 40, oni sami pola. Ovi zive na veresiju, samo se duze, Rusija je krcata resursa, Moskva najskuplji grad na planeti. Najmanja nezaposlenost, najmanji drzavni deficit. Ti ocito nisi bila u Rusiji. Ti si ostala u SSSR-u. Nema vise toga, sada ti je Rusija Amerika, a Amerika ti ima 60 miliona gradjana bez socijalnog osiguranja.

VL
AP
apolon
22:29 22.08.2014.

@ Zes...Je??? Neka pokažu autentične snimke a ne kao do sada sve redom- lažne!!!

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
23:05 22.08.2014.

lako cemo za ruse, nego stocemo sa kinezima..........OPASAN SUSRET U ZRAKU... Kineski lovac prišao američkom avionu na 10 metara i pokazao oružje! WASHINGTON - Jedan kineski lovac se u utorak opasno približio američkom vojnom zrakoplovu u međunarodnom zračnom prostoru narostoru na istoku Kine, objavio je Pentagon u petak, što je novi incident koji ocrtava stalne napetosti između dviju supersila. Kineski naoružani lovac se približio tri puta bliže od dozvoljenoga, na manje od 10 metara američkom zrakoplovu P8-Poseidon, pomorske kontrole koji je bio na rutinskom letu, izjavio je viceadmiral John Kirby, glasnogovornik Pentagona. Kineski pilot je izveo dvostruki preokret preko krila iznad američkog zrakoplova i zatim stigao okomito iznad Poseidona i pokazao oružje. "Kinezima smo obznanili duboku zabrinutost tim riskantnim i nimalo profesionalnim manevrom koji je opasnosti izložio sigurnost posade i koji je u suprotnosti s međunarodnim zračnim pravilima", naglasio je glasnogovornik Pentagona.

VL
NI
nikolaknn
23:23 22.08.2014.

ako amerika moze bombardovati bilo koga zbog jednog novinara,moze Rus da uleti u ukr i spase 9 miliona Rusa,aj ameri napadnite ako smijete

VL
AP
apolon
23:27 22.08.2014.

Dakle nema nikakvog spomena Ruskoj invaziji koju spominje "ovaj" međunarodni hohštapler!!!

VL
Avatar noesiss
noesiss
23:52 22.08.2014.

afrodita - meni ne mozes tu pricu prodavati, ja poznajem Italijane 30 god se druzim s njima, i znam tocno sta vole a sta ne vole. Italijani su istog mentaliteta kao i mi sto smo bili u ex -YU, onoo generalno, pametan svijet, sjever - jug, bez razlike. Vole kolektiv i sve dobre i postene ljude bez obzira na nacionalnost. U Italiji cak i Leghisti simpatiziraju Putina, a ovi slabo koga simpatiziraju. Kod nas u CH svi, lijevica i desnica, desnica jos vise od lijevice, gradjani svi redom. Kod nas ima dosta Rusa, sve sami miliarderi, sama gospoda. Kad oni naprave neki cocktail party, u svojim kulturnim centrima, kakvu umjetnicku izlozbu, to se u redu ceka, politicari, sama elita im dolazi. Ja imam prijateljicu i susjedu Ruskinju, ne zna se da li je ljepsa ili pametnija, nuklearni inzinjer. U CERN-u ima Rusa koliko hoces, bas mi je jedan vas inzinjer pricao, Italijan, da ima i zena Ruskinja u CERN-u, od 30-god. sve sami mozgovi. Oni su fin i kulturan narod, kakvi amerikanci, vi nemate pojma sta je klasa i kultura.

VL
AP
apolon
22:26 22.08.2014.

Nesporna Humanitarna "činjenica" da u neke gradove istočne Ukrajine već tjednima nije stigla nikakva pošiljka hrane te da je stanovništvo na rubu gladi a Kijevska hunta blokira konvoj neprestanim izmišljotinama,našeg "prijatelja" Carla spomenuta humanitarna činjenica...nimalo ne brine?????manitarna činjenica...nimalo ne brine?????

VL
AP
apolon
23:26 22.08.2014.

Najnoviji info...Glavni tajnik U.N. poziva Ukrajinu i Rusku Federaciju da surađuju sa međunarodnom zajednicom kako bi se osigurao pristup humanitarne pomoći najugroženijim područjima .najugroženijim područjima .

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
00:56 23.08.2014.

Sto je s tim Rusima, salju hranu? Pa jesu li oni normalni, mi gdje god udjemo bombe padaju a oni salju hranu. Sokirana sam, to hitno treba sprijeciti, mogli bi neki prezivjeti a tako smo ih lijepo izgladnjivali i bombali.

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
14:18 23.08.2014.

gare, mozes da ga sisas rusima sa sve "zapadom".

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
13:28 23.08.2014.

Objavljeno 23.08.2014. u 11:02 eksplozije potresle grad Užas u središtu Donjecka: nakon topničke paljbe od udara granata poginula dva civila Dva civila ubijena su u subotu u središtu Donecka nakon topničke paljbe. Njihova su tijela pokrivena krvlju umrljanim plahtama uanim plahtama u ulici u središtu grada, uporišta proruskih pobunjenika na istoku Ukrajine. Jake eksplozije potresle su središte Donecka. Jedan od mrtvih muškarac je čija je šogorica u suzama tražila od supruga da pokaže putovnicu žrtve dokazujući da su rodbina kako bi mogli pokupiti tijelo. Na ulici su posječena stabla, udari granata vidljivi su na tramvajskim tračnicama. Pročelja kuća i trgovina puna su šrapnela. Prvi kamioni konvoja s humanitarnom pomoći iz Moskve, koja je stigla u petak navečer u pobunjeničko uporište Luhansk, na istoku Ukrajine, počeli su se u subotu vraćati u Rusiju, ustanovili su promatrači OESS-. Neki kamioni su prošli, kazao je šef promatračke misije na rusko-ukrajinskom graničnom prijelazu poznatom pod imenom Doneck, ne navodeći točan broj. Ruske novinske agencije izvijestile su pak da je više desetaka kamiona stiglo na granicu.

VL
Avatar Kojo Oborina Ujka
Kojo Oborina Ujka
12:28 23.08.2014.

STRAŠNO: Ukrajinski fašisti granatirali ruski konvoj ruski-humanitarni-konvoj-RT-com-650x365 Ukrajinska armija je na ulasku u Lugansk otvorila minobacačku vatru na konvoj sa ruskom humanitarnom pomoću za jugoistok Ukrajine, javlja Glas Rusije. Ni jedan vozač nije povređen. Roba je neoštećena stigla na svoje na svoje odredište.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
13:57 23.08.2014.

Puno je vaznija vijest da Petro Poroshenko prodaje svoj imperij posredstvom naseg glavnog finacijera Rothschilda kao sto javlja Euronews danas. Na zalost operacija Ukrajina nam se polako raspada, moramo se koncentrirati na druge operacije.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.