Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dužnosnik priznao:

'Rusija se ne može braniti od invazije izvanzemaljaca'

NLO
Screenshot Youtube
02.10.2013.
u 16:34

Sergej Berezhnoj, suradnik direktora Svemirskog kontrolnog centra Titov, rekao je da ruska zračna obrana nije dobila zadatak da se priprema za izvanzemaljski napad.

Ruski vojni dužnosnik priznao je danas da bi država bila nemoćna u trenucima kada bi Zemlja postala meta međuplanetarnog napada, pišu RIA Novosti.

Sergej Berezhnoj, suradnik direktora Svemirskog kontrolnog centra Titov, rekao je kako ruska zračna obrana nije dobila zadatak da se priprema za izvanzemaljski napad. – Imamo dovoljno problema na Zemlji i u svemiru blizu planeta – kazao je Berezhnoj na pitanje novinara.

Prema ugovoru iz 1976. godine koji je potpisala i Rusija, države ne smiju postaviti oružje za masovno uništenje u orbitu, iako su konvencionalna oružja dopuštena. Svemirski kontrolni centar Titov, koji je u nadležnosti snaga ruske zračne obrane, glavni je centar za kontrolu vojnih i komercijalnih satelita.

>>Tajna krugova u žitu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije