Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUKLEARNA SURADNJA

Rusija će Chavezu graditi nuklearnu elektranu

Chavez i Medvedev
reuters
15.10.2010.
u 19:40

Postoje neke zemlje koje će stvari shvaćati drukčije, ali želim reći da su naše namjere apsolutno čiste - kazao je Medvedev.

Predsjednici Dmitrij Medvedev i Hugo Chavez potpisali su jučer u Moskvi ugovor prema kojem će Rusija u Venezueli graditi nuklearnu elektranu.

- Predsjednik Chavez smatra da postoje neke zemlje koje će stvari shvaćati drukčije, ali želim reći da su naše namjere apsolutno čiste - kazao je Medvedev. Naglasio je kako Rusija vidi suradnju po pitanju atomske energije kao jedan od svojim međunarodnih prioriteta te da gradi nuklearne elektrane po cijelom svijetu.

Komentara 59

ST
Stockholm
14:19 16.10.2010.

trunchbulle, nemam nista protiv.

ST
Stockholm
16:02 16.10.2010.

UlmU, svima je sada poznat tvoje znanje engleskog, pa nije onda ni cudo, ako nista ne kuzis!

ST
Stockholm
14:47 16.10.2010.

trunchbull, pa da se i nas dvoje jednom slozimo ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije