Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Samo za odrasle'

Rusi u Istri unajmili raj za swingere

nudist
Filip Brala/PIXSELL
23.04.2013.
u 13:51

"FineLine beach club" je smješten u dijelu Rovinja nazvanom Monsena, 600 metara od divlje plaže Punta Križa dobro poznate europskim nudistima", stoji na stranicama kluba.

Troje ruskih investitora je uz pomoć rovinjskog odvjetnika od Hrvatskih šuma unajmilo prostor blizu plaže Punta Križa koja se u medijima već spominjala kao swingerski raj, piše iPress.

Nakon osnivanja tvrtke Tanka Linija d.o.o. otvorili su i "Life Style & Beach club" FineLine koji se na svojim stranicama reklamira uz parolu "adults only, clothing optional", što bi u slobodnom hrvatskom prijevodu značilo "samo za odrasle, odijevanje neobavezno".

"FineLine beach club" je smješten u dijelu Rovinja nazvanom Monsena, 600 metara od divlje plaže Punta Križa dobro poznate europskim nudistima", stoji na stranicama kluba te se dodaje kako je Hrvatska "vrlo tolerantna prema aktivnostima nudista, koji su ovdje tradicionalno od 70-ih godina 20. stoljeća".

"Rovinjska zajednica je razvila sličan tolerantni stav prema novim oblicima životnog stila", piše na njihovim stranicama.

>>San Francisco želi zabraniti golotinju, nudisti prosvjeduju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije