Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osakaćena životinja

Roku lomili zube, odrezali uši, rep, prste na šapama i testise

osakaćeni pas
Foto: Udruga Pobjede
1/5
21.03.2013.
u 21:07

Vlasnica psa Ruža Ćosić slučaj je prijavila policiji, a pretpostavlja kako je sve počelo zbog prepirke sa susjedom zbog kokoši

Odrezanih ušiju do glave, bez petog prsta na obje stražnje noge, izvađenih testisa, polomljenih zubi i odrezana repa, mješanac Roko u srijedu navečer samo je bolno cvilio. Jedva se dovukao do kućnog praga vlasnice Ruže Ćosić iz Normanaca, na pola puta između Našica i Osijeka.

– Nemam riječi za ovo. Sve mu je to napravljeno na živo – jedva je uspjela izustiti ugledavši svoga ljubimca kad se pas vratio kući oko 21 sat. Iz dvorišta se izgubio toga dana kasno poslijepodne.

– Monstrum koji je to učinio morao ga je donijeti i ostaviti u dvorištu kako bi se pohvalio. Problemi su počeli kad je moj veliki pas rotvajler Zeus poklao susjedove kokoši. Ne bježim od odgovornosti. Susjedu sam rekla da ću podmiriti štetu, ali to očito nije bilo dovoljno. Dva dana poslije Zeus je otrovan – ispričala je Ružica. Slučaj je prijavljen našičkoj policiji, ali i osječkoj Udruzi Pobjeda koja je na sebe preuzela brigu o daljnjem veterinarskom liječenju Roka.

– Psu ćemo osigurati liječenje i podići tužbu DORH-u zbog zlostavljanja životinja – rekla nam je Ivana Crnoja, predsjednica Udruge Pobjeda. Manijaku po novom zakonu prijeti do godinu dana zatvora.

>> Psu bacao kobasice u kojima su bili skriveni žileti

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar Trpimir
Trpimir
22:50 21.03.2013.

OVO JE PRESTRASNO. Ja se samo nadam da se je toj jadnoj nevinoj zivotinjici uspjela pruziti sva pomoc i lijecenje i da cete mu jos maksimalno pomoci da izlijeci te jadne strasne rane. Pomozite sto vise mozete tom jadnom neduznom psicu!! A tko je ovo ucinio treba biti najstroze kaznjen i treba platiti OGROMNU fionancijsku odstetu. SRAMI SE cudoviste, srami se! Roko jadni neduzni psicu zelim ti da budes dobro i da ozdravis i da uz tebe budu samo osobe koje ce te voljetii i brinuti se o tebi.

AD
AdriaticSea
21:11 21.03.2013.

Kakvi monstrumi žive oko nas, ovo je prestršno.;(

Avatar freen
freen
20:21 24.03.2013.

Zub za zub,oko za oko,pa bi vidio da li bi se usudio ovo raditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije