Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šibenik

Ročište otkazano zbog temperature Paravinjine odvjetnice

dragan paravinja (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/4
28.03.2012.
u 09:50

Na suđenje su uzaludno došli i svjedoci i obitelj Antonije Bilić, a ispitivanje će biti obavljeno u travnju

Drugo ročište na Županijskom sudu u Šibeniku, gdje se sudi Draganu Paravinji, optuženom za teško ubojstvo i pokušaj silovanja maloljetne Antonije Bilić, danas nije održano.

Naime, odvjetnica Dragana Paravinje Ankica Giljanović obavijestila je sutkinju o nedolasku zbog visoke temperature samo pola sata prije zakazanog ročišta. Na suđenje su uzaludno došli i svjedoci i obitelj Antonije Bilić, a svjedoci najavljeni za danas bit će ispitani u travnju.

U petak će biti ispitani svjedoci koji su i najavljeni za taj dan, rekla nam je sutkinja Nives Nikolac. Na suđenju Draganu Paravinji, silovatelju već osuđivanom u Srbiji i Bosni i Hercegovini, svjedočit će ukupno 38 svjedoka, a svi bi mogli biti ispitani do kraja travnja ili najkasnije u prvoj polovici svibnja.

Komentara 5

DA
damocles
13:57 28.03.2012.

gospodo draga evo vam jedan dobar savjet. posaljite paravinju na tjedan dana u guantanamo i odmah ce te saznati di je antonija

DA
damocles
13:58 28.03.2012.

gospodo draga posaljite ovog zlocinca paravinju na tjedan dana u konc logor guantanamo na kubi i odmah ce te saznati di je antonija

OB
-obrisani-
15:58 28.03.2012.

kaže paravinja na fejsbuku 50 lajkova i kažem vam gdje je antonija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije