Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
villa anna
Povratak na članak

Riječki tajkun Damir Vrhovnik prodaje vilu za 3,5 milijuna eura

- Točno je da samo oglasili prodaju vile, ali budući da je riječ o privatnoj stvari, ne bih to komentirao, rekao je Vrhovnik

Komentari 33

KA
Karla
15:04 04.01.2011.

Ajde Jovanoviću, istraži svog prijatelja. Njegova je imovina i vila veća od Milinovićeve. Nadam se da će i ove komunjare Linićeve bagre doći pod istragu USKOK-a. SVI nek odgovaraju i vrate novac ovom narodu!

VL
Avatar sawanah
sawanah
00:02 05.01.2011.

Diktatura proletarijata! Vid\' naših socijaldemokratskih proletera kako su se teškim radom skučili. Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska!

VL
EU
eugenie
10:00 05.01.2011.

samo je u metku spas za takve hrvate i slične. Bili oni crveni, crni, bijeli... A krepat možemo svi, sa novčanikom ili bez njega. I nema drugog spasa. Oduzeti im sve što su nakrali ali neće moći bez sile.

VL
Avatar sizif
sizif
09:34 04.01.2011.

Ah da, ovi gornji na njuskalo.hr, a oni dolje u najnovijen broju riječkog oglasnika Butiga... Bit će još... Ugodno čitanje

VL
Avatar sizif
sizif
09:36 04.01.2011.

Netko mi je dao već minus ??????????????????? Pa ja samo hoću da svi koji prodaju nekretnine imaju iste šanse... Da im večernjak BESPLATNO (?) objavi oglas! Ništa više.

VL
MA
masc
09:36 04.01.2011.

sram vas bilo umjesto da se bavite njegovim kriminalnim radnjama vi mu oglašavate kuču. FUJ...............

VL
OB
-obrisani-
09:54 04.01.2011.

Nadam se da se i ovom gaće tresu od straha da će biti predmet istrage. Dok je upropaštavao brodogradilište kmeri su mu upumpavali silne milijune. Milijuni su nestali a brodogradilište završilo s milijardama minusa. A pajdo stekao kuću od 3,5 mil.eura?

VL
Avatar cro1com
cro1com
09:56 04.01.2011.

Ova peta slika (sa kaminom) me malo uplasi?

VL
Avatar MK
MK
10:20 04.01.2011.

Novi dokaz - ...stil se sa novcem nemoze kupiti.

VL
MO
moshmislit
10:30 04.01.2011.

svi pričaju da je vrhovnik lopina a ja im vjerujem...za razliku od ostalih lopina koji su puleni HDZa on je jedna od rijetkih koja je krala pod kapom dijela SDPa pa bi bilo dobro da se i njega istraži za Viktor Lenac, to bi konačno koristilo i SPDu

VL
OB
-obrisani-
10:43 04.01.2011.

A puleni sdp-a Bandić, obi van kenobi-tržnice, Štrok i hoteli i Linić. Ima ih u svakoj stranci ( hns i nanbudo, ids i Hippo/ jakovčić......) sve lopine na robiju.

VL
SB
sizif banirani
10:45 04.01.2011.

Sve moje oglase admin je obrisao a mene - banirao! Do 11.01.20120? Jer sam razotkrio da se radi o plaćenom otkazu... Ma idi ti prijatelju u tri fine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa me baniraj za sva vremena. KURVO prodana

VL
GG
ggad
11:24 04.01.2011.

njemu se ne smije ispitivat porijeklo imovine jer je on SDP-ova lopina, ako se pak netko i usudi dirnut u osinje gnijezdo to će se smatrati političkim progonom.. u potpisu.... drug Linić

VL
OB
-obrisani-
11:51 04.01.2011.

@@@@ BEZ KOMENT ................................................................... • Dnevnik Feniks - Pon, 26/01Top of Form Jeste li se ikad upitali što povezuje Damira Vrhovnika, Mariju Šolu i Željka Čovića? Ništa, reći će mnogi, jer kakvog bi dodira trebali imati predsjednik uprave jednog brodogradilištaa s tada predsjednicom uprave trgovinskog lanca ili predsjednikom uprave farmaceutske kompanije, a pitanje je jesu li se i osobno poznavali, osim po čuvenju. No, nije baš tako, svo troje su naime članovi HUM - CROMA, Hrvatskog udruženja managera, Damir Vrhovnik, predsjednik uprave Remontnog brodogradilišta \"Viktor Lenac\" d. d., Marija Šola, predsjednica uprave Trgovinskih kuća \"Nama\" d. d. i Željko Čović, predsjednik uprave Tvornice lijekova \"Pliva\" d. d. na tim funkcijama proglašavani managerima godine, odnosno dobitnicima godišnjih nagrada HUM - CROMA, kako se to onda zvalo. Tako je Damir Vrhovnik dobio nagradu 1993., Marija Šola 1994., a Željko Čović 1995. sve prema \"strogim\" kriterijima, nedajbože da bi tu politika imala svoje prste, HUM - CROMA, jer je i Miroslav Kutle proglašen laureatom za 1992. godinu. Vidite koliko su bili strogi kriteriji HUM - CROMA, a ocjenjivači ozbiljni ljudi. ..................... Nije li ovo još jedan primjer privatizacijske pljačke na SDP-ov način, o kakvoj se na ovim stranicama često piše: Iako priča o Ininu prepuštanju vlasničkih udjela i tankera Anti Marasu i JPS-u nikad do kraja nije razotkrivena, poznato je da je Maras, čim je otkupio Inine dionice, prvi put isplatio milijunske dividende na osnovu prihoda iz prethodnih godina, sačuvanih kroz neraspoređenu dobit. Tim je dividendama otplaćen najveći dio kredita za otkup Ininih dionica. Kada je transakcija provedena, Ininim Nadzornim odborom predsjedao je potpredsjednik Vlade Slavko Linić, a u NO-u je bio i Vrhovnik. No, nakon kraha Lenca, kada je Vrhovnik izgubio političku i gospodarsku moć, Maras ga je smijenio i navodno isplatio sa 200.000 dolara, a Vrhovnik je očekivao najmanje 4 milijuna dolara. »Nekadašnji premijer Ivica Račan moj je bivši prijatelj, no odluka njegove vlade da brodogradilištu Viktor Lenac da državna jamstva za kredite nije bila njegova pomoć meni nego pomoć jednom projektu. Odluka njegove vlade donesena dva dana nakon izbora bila je štetna i motivirana politički, a ne gospodarski«, izjavio je bivši direktor riječkog brodogradilišta Viktor Lenac Damir Vrhovnik. piše u Vjesniku. Riječ je o 70 milijuna dolara ukupnih jamstava, od čega je 20 milijuna dolara dobiveno za brod polagač podmorskih optičkih kablova Kraka, građen za tvrtku Alcatel. Ugovor između Lenca i Alcatela raskinut je prije nego što je Kraka dovršena, a cijeli slučaj »težak« više od 35 milijuna dolara završio je na međunarodnoj arbitraži jer Lenac nije naplatio svoja potraživanja. Viktor lenac tada u stečaju a kao DD radi odlično-------------?

VL
OB
-obrisani-
11:58 04.01.2011.

@@@@ POMOČ JEDNO PROJEKTU ? koji je kasnije transformiran u D.D. a ćini mi se da tu ima i kasnije državnih subvencija - nepovratnih u privatno poduzeće na račun poreznih obveznika. Pa sam mišljenja da bi tru njegovu vilu uskokk trebao ispreskakati da vidimo šta tu ima u \"ugrađenim\" investicijama od prije ili nedaj bože I linjićevih udjela za vrijeme predsjedavanja u no ini.

VL
FE
feliks
12:24 04.01.2011.

Svojim neshvatljivim potezima u Rijeci unazad 20 godina, tj menađerskim kreditima preko Rijećke banke nekolicini direktora i nasilnom privatizacijom tih firmi, nepovoljno za radnike, gos. Linić crna je fleka SDP-a. Ti mu ljudi to neće zaboraviti, a SDP-u na izborima predstavljati će ozbiljno opterećenje.

VL
OB
-obrisani-
12:36 04.01.2011.

I vi imate tih tajfuna?

VL
OB
-obrisani-
13:13 04.01.2011.

Ima lovu, ima ogromnu i vrijednu kucu na dobroj lokaciji...ali da nema ukusa...NEMA. I steta sto si nije na zid ustemao i nilskog konja...onako uz zirafu...jos jednu nasu autohtonu zivotinjsku vrstu... Kuca idealna za sve ljubitelje prirode i sve ljubitelje zivotinja... U nadi da ce i njegova \"glava\" krasiti Remetinac, srdacan pozdrav.

VL
ČR
čiste ruke
14:37 04.01.2011.

eto lijep primjer lopovluka.... gdje je sada onaj k.r.e.t.e.n Jovanović, komunističi isprdak.. pa da malo pojasni otkuda ovom lopovu toliki novac....kada se piše o lopovima iz hdz-a odmah se pojavi 4-5 puta u tv vijestima a kada je riječ o njihovim lopovima onda ne reagira.... kao ni televizija.... jer sve što su ortodoksni komunisti ukrali to je sve pošteno zaradjeno... a ovi drugi su kao svi lopovi..... tamo u rijeći i okolini, zajedno sa istrom... tamo se vrti novaca koliko i u zagrebu....tamo je isto pokradeno puno novca kao i na državnoj razini..... iz sdp-a ima isto lopova koliko i u hdz-u ako ne i više..... dolje lopovi....

VL
UT
utatica
20:20 06.01.2011.

bancho daj se smiri USKOK ne skače na kmere i njihove jatake

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.