Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRULJ OD TRI METRA

Ribar iz Jadrana izvukao morskog psa od gotovo 200 kg: 'Osjećali smo adrenalin'

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
22.05.2024.
u 16:55

"Pokušali smo ga unijeti na brod, ali nismo mogli sami", ispričao je ribar o ulovu u Crnoj Gori

Ribar Rajko Bojanović uhvatio je kod Budve plavog morskog psa, odnosno modrulja, dugog tri metra i teškog gotovo 200 kilograma. Kako je otkrio, on i njegov prijatelj koristili su metodu koja podrazumijeva zabacivanje od 30 do 40 udica, na 150 do 200 metara dubine.

"Taj cijeli dan smo ostavili mamac, a sutradan smo se vratili. Kada smo došli provjeriti, vidjeli smo da je morski pas zapetljan. Bio je mrtav, pokušali smo ga unijeti na brod, ali nismo mogli sami", ispričao je Bojanović, kako piše Prva.rs.

Uz to, opisao je kako su se osjećali zbog velikog ulova: "Osjećali smo adrenalin, strah. Međutim, kako je riba bila mrtva, nije to bio toliki strah kao što je to kad je živa". 

 

GALERIJA Znate li koje je najdulje selo u Hrvatskoj? 'Idem k susjedu tamo može značiti i nekoliko kilometara'
Ilustracija
1/8

Komentara 3

Avatar Behemot
Behemot
17:28 22.05.2024.

Nije za Crnogorce more, treba Boku i Budvu vratiti Hrvatskoj pa opančari neće loviti zaštićene vrste ..

XX
XXXL
20:01 22.05.2024.

Uništavanje prirode lovom je izraz primitivizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije