Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbjesnio javnost

Reporter izvještavao o poplavama sjedeći na ramenima žrtve

indijac reporter
Screen shot Youtube
27.06.2013.
u 10:29

Reporter se opravdavao kako se čovjek sam ponudio da ga nosi na ramenima, iz poštovanja

Indijski reporter razbjesnio je javnost kada se izvještavajući o poplavama koje su uništile sjever Indije, da ne bi smočio noge, popeo na ramena jednog od stanovnika tog područja, piše US News room.

Nakon silnih napada s kojima se suočio, umjesto da je spustio glavu, reporter lokalne televizije News Express Narayan Pargaien kazao je da su napadi nepravedni.

– Ljudi pričaju da smo nehumani, ali mi smo zapravo pomagali unesrećenim ljudima – opravdavao se reporter.

Kazao je i kako je čovjek koji ga je držao na ramenima i "do grla" bio u vodi, to učinio iz poštovanja.

– Htio mi je pokazati svoje poštovanje jer je po prvi put u kuću primio osobu moga ranga. Dok smo prelazili rijeku, ponudio se da me ponese na ramenima. Pristao sam i u međuvremenu se sjetio da bih mogao napraviti izvještaj.

Optužio je i svog kamermana jer je snimao tako da se vidi da sjedi čovjeku na ramenima te ga napao zato što je snimka dospjela na internet.

U poplavama o kojima je reporter izvještavao poginulo je oko 1000 ljudi. Zbog teških pljuskova aktivirala su se i brojna klizišta, te je evakuirano desetak tisuća ljudi.

>>Reporter CNN-a snimio uživo kako snajperist ubija protivnika?!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije